Rona Hartner a primit o veste tristă în urmă cu câteva luni, când a aflat că cancerul i-a recidivat. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, în faza patru. Celebra cântăreață se roagă să treacă cu bine și de această dată peste boală, în contextul în care a mai fost diagnosticată în anul 2019. După ce a dezvăluit că se luptă cu o boală cruntă, Rona Hartner a mărturisit că vrea să termine cu orice preț discul Eternity, fiind foarte important pentru cariera ei.

Citește și: Ce își dorește Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante: „E singurul lucru pe care mă ambiționez să-l mai fac”

După ce cancerul i-a recidivat, vedeta a primit interzis din partea medicilor să mai urce pe scenă. Din acest motiv, ea nu a mai putut cânta la un eveniment fastuos organizat la Tulcea, cu prilejul inaugurării falezei Ivan Patzaichin.

Ea ar fi trebuit să urce pe scenă alături de Ovidiu Lipan Țăndărică și de Stelu Enacheși să facă show, ca de fiecare dată. Din cauza bolii, ea nu a mai putut fi prezentă la eveniment, lucru pe care îl regretă cu tărie. 

„Nu mai am voie să urc pe scenă. Îmi pare rău… Mi-aș fi dorit să fiu prezentă”, a transmis Rona Hartner, pentru Viva.ro.

Rona Hartner, dezvăluiri despre boala cu care se confruntă: „A m o stare de oboseală permanentă”

Rona Hartner a făcut dezvăluiri despre boala cu care se confruntă. Ea a mai învins-o în anul 2019, însă acum i-a recidivat Vedeta a mărturisit că este optimistă și se roagă să treacă cu bine și de această dată. În cazul în care sănătatea îi va permite, Rona Hartner a mărturisit că își dorește să se prezinte la cât mai multe spectacole cu putință, însă medicii au fost

de alte părere. Celebra cântăreață a aflat că a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în România, după o vizită la medic. Ea a mărturisit că avea o tuse incontrolabilă de mai bine de două luni și a vrut să investigheze în detaliu. Din păcate, dup mai multe controale, vedetei i s-a dat diagnosticul dur. 

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el.

Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă.

Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate. Dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”,

a declarat Rona Hartner.