În fiecare lună, Soarele și Luna se aliniază pentru a reporni ciclul lunar în timpul Lunii Noi. Acest eveniment lunar ne permite să îmbrățișăm schimbarea și armonia vieții noastre. În astrologie, Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar, ceea ce înseamnă momentul potrivit pentru noi începuturi.
Luna Plină din decembrie s-a aflat în Rac a fost plină de emoție, reflectare și recunoștință. Luna Nouă care are loc în ianuarie 2024, în zodia Capricorn, te poate ajuta să ai mintea, inima și spiritul deschise.

Pe 11 ianuarie avem prima Lună Nouă din 2024, în semnul Capricornului. Acest eveniment este cel mai bun moment pentru a ne pune rezoluțiile și pentru a face lista cu dorințe pentru anul care abia a început. Capricornul este un semn cardinal de pământ. Energia Capricornului ne ajută să ne conectăm cu acest element din viața noastră. Semnul Capricornului ne ajută să ne simțim centrați, clari și pregătiți să facem față tuturor deciziilor.

În prima Lună Nouă a anului 2024, astrele ne oferă rezistența și puterea necesară să ne ținem de obiective.

Cum influențează Luna Nouă din ianuarie 2024 zodiile

La fel ca și felul în care rezoluțiile fiecăruia vor varia, este de așteptat ca această lunație să afecteze diferit fiecare semn zodiacal în parte. Luna Nouă din 11 ianuarie va da tonul pentru restul anului, așa că continuați să citiți pentru a vă face o idee despre ce vă rezervă anul 2024.

Luna nouă în Capricorn creează o legătură puternică cu Uranus retrograd în Taur. Uranus ne ajută să ne schimbăm și să avem viziuni diferite. Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor simți chemarea de a se reangaja în ceva cu o nouă atitudine. Aceste zodii se mișcă în aceeași direcție ca înainte, dar de data aceasta cu un ochi mai ascuțit și o atitudine mai inteligentă.

Citește și: Fazele lunii în ianuarie 2024: Când avem Lună Nouă și Lună Plină?

Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor vedea o explozie de activitate în timpul Lunii Noi în Capricorn. Acești nativi se vor simți inspirați într-un domeniu al vieții care le-a dat bătaie în ultimele luni. 

Semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) sunt fixate pe a face schimbări mari în viitorul lor, în special în ceea ce privește obiceiurile toxice.

Această fază introspectivă a lunii este ideală pentru a identifica obiceiurile care sunt mai dăunătoare decât utile și pentru a le lăsa să plece.

Luna Nouă din ianuarie 2024 are un impact major asupra trei zodii 

Luna Nouă din ianuarie 2024 anunță schimbări mari de direcție de viață pentru anumite semne zodiacale. Chiar dacă acest fenomen are o însemnătate foarte mare în astrologie pentru fiecare zodie în parte, există unele care ies în evidență.

Citește și: Horoscop chinezesc săptămânal, pentru perioada 8  –  14 ianuarie 2024: Zodia care va avea parte de multe oportunități în carieră

Taur

Taurii sunt pregătiți să înceapă o călătorie nouă, cu scopul de se cunoaște mai bine pe sine. Luna Nouă din ianuarie 2024 aduce nativilor din această zodie p dorință puternică de a călători, de a cunoaște oameni noi, de a se cunoaște și a se iubi pe sine. Urmează o perioadă presărată cu multe amintiri, așa că nu uitați să vă faceți bagajul din timp!

Leu

Capricornul se va afla în a șasea casă a bunăstării pentru Lei. Dacă aveți acest semn de foc în diagramă, pregătiți-vă să vă concentrați mai mult asupra rutinei după această Lună Nouă. Acești nativi sunt mai hotărâți ca niciodată să facă o schimbare, să renoveze, să se mute, să își organizeze atât spațiul personal, cât și obiceiurile zilnice.

Săgetător

Săgetătorii ar trebui să înceapă să își facă loc în portofel, deoarece această lunație va aduce abundență financiară pentru acești nativi. Vor apărea noi oportunități de job-uri sau măriri salariale, care vă vor face să vă gândiți că acesta este cu siguranță anul vostru.

Surse: bustle.com, parade.com