Chiar dacă este cea mai scurtă lună a anului, astrologia din februarie 2024 reușește totuși să ne surprindă și să ne ofere multe motive pentru care să fim entuziasmați. Unul dintre cele mai așteptate și romantice evenimente ale anului, Ziua Îndrăgostiților pe 14 februarie, va aduce sentimente de aventură pentru planetele de dragoste, iar finalul lunii se anunță unul plin de evenimente majore. În plus, Luna Nouă și Luna Plină din februarie 2024 ajută toate semnele zodiacale să treacă la un alt nivel.

Citiți în continuare pentru a afla evenimentele astrologice majore care au loc în această lună.

Evenimente astrologice majore în februarie 2024. Când avem Lună Nouă?

Luna aceasta, soarele intră în Pești, iar Marte și Venus își unesc forțele pentru a-i face pe toți susceptibili la săgețile lui Cupidon. La începutul lunii, mesagerul Mercur te încurajează să vorbești măcar despre Ziua Îndrăgostiților.

Astfel, așteptările sunt îndeplinite: atât ale tale, cât și ale celor care te iubesc.

O Lună Nouă în Vărsător, urmată de Anul Nou Chinezesc și începutul Anului Dragonului, o zi mai târziu, vă reamintește că sărbătorirea proaspetelor începuturi se extinde cu mult dincolo de obiectivele pe care le-ați stabilit în ianuarie, relatează allure.com.

Date importante în februarie 2024:

Duminică, 4 februarie: Mercur intră în Vărsător
Vineri, 9 februarie: Lună nouă în Vărsător (Superlună)
Sâmbătă, 10 februarie: Anul Nou Lunar
Luni, 12 februarie: Marte intră în Vărsător
Vineri, 16 februarie: Venus intră în Vărsător
Duminică, 18 februarie: Soarele intră în Pești
Joi, 22 februarie: Mercur intră în Pești
Sâmbătă, 24 februarie: Lună plină în Fecioară

Superlună în februarie 2024. Când are loc și cum influențează zodiile?

Luna trece prin diferite faze in timpul ciclului sau lunar de aproximativ 29,5 zile. Luna Noua este asociată cu începuturile si cu puterea de a o lua de la capăt, iar în luna februarie 2024 are loc pe 9 februarie, care pică într-o zi de vineri, fiind unul dintre cele mai important evenimente al acestei luni. Specialiștii anunță că luna februarie 2024 va aduce două fenomene astronomice importante: Luna Plină în Fecioară și Luna Nouă, care va intra în Vărsător, fiind de asemenea și o Superlună.

Citește și: Horoscopul dragostei pentru februarie 2024: Ce zodie își întâlnește sufletul pereche și cine nu are încă noroc în iubire?

Când Luna Plină sau Luna Nouă apare lângă cea mai apropiată apropiere a Lunii de Pământ, perigeul său, este adesea numită Superlună. În februarie, vom avea parte de prima Superlună a anului, care are loc pe 9 februarie, în timpul Lunii Noi.

Vestea tristă pentru pasionații de astronomie este că de această Superlună, discul lunar nu va fi iluminat, ceea ce o va face imposibilă de văzut cu ochiul liber.

Luna începe cu soarele în semnul Vărsătorului, care inspiră toate semnele zodiacale să fie mai inovatoare și să își îmbrățișeze unicitatea, mai ales în timpul Lunii Noi din Vărsător, pe 9 februarie. Nativii sunt în cea mai bună perioadă în ceea ce privește creativitatea, motiv pentru care decideți să vă explorați mai mult latura voastră rebelă!

Energia zodiacală a Vărsătorului influențează fiecare nativ în parte să își îmbrățișeze individualitatea, care este, de asemenea, asociată cu colaborarea și grupurile. Vă anunțăm că este un moment fabulos pentru a te aduna cu prietenii și a petrece clipe de neuitat.

Astrologii vă avertizează să aveți grijă la răsturnările neașteptate de Lună Nouă, fiind vorba de mai multe evenimente emoționale care ar putea să își facă prezența în viața voastră. Toate semnele zodiacale sunt provocate să gândească cu mintea deschisă atât spre prezent, cât și la viitor, relatează bustle.com.