Luna aceasta aduce o eclipsă de soare și o lună nouă, dar multe oportunități pentru dragoste, progrese profesionale și creative pentru toate zodiile. Aprilie este o perioadă de schimbări profunde care va îmbrățișa schimbarea energetică și va influența viața noastră pe Pământ. Luna Plină din aprilie va avea loc mai târziu în această lună, mai exact într-o zi de marți, pe 23 aprilie 2024. Luna Plină din aprilie 2024 mai este numită și „Luna Roz” sau „Luna Plină Roz”.

În ciuda acestei denumiri, corpul ceresc nu își va schimba culoarea în roz pal.

De ce avem „Luna Roz” în aprilie 2024? 

Numele „Lunii Roz” vine de la floarea phloxului, cunoscută sub denumirea populară de „brumărele”, fiind o floare roz care începe de obicei să se răspândească pe pământ la începutul primăverii.

Citește și: Fazele lunii în aprilie 2024: Pregătește-te pentru Luna Plină și Luna Nouă!

În ceea ce privește astrologia și modul în care Luna Roz va influența zodiile, este important de menționat că pe 23 aprilie 2024 vom avea Lună în Scorpion. Asta înseamnă că Luna Plină va adânci cât mai adânc în sentimentele noastre în această perioadă. Mulți dintre nativi își doresc acum mai mult decât oricând să facă anumite schimbări emoționale. 

Luna Plină Scorpion este unul dintre cele mai importante momente ale lunii, iar dacă vrei să te conectezi cu potențialul energetic pe care îl deține, trebuie să acționezi cu pasiune și tenacitate pentru

a îți atinge obiectivele. Acest fenomen este favorabil pentru a transforma orice aspect al vieții tale în realitate. Iată care vor fi zodiile cel mai mult influențate de Luna Plină din aprilie 2024!

Zodiile influențate de Luna Plină din aprilie 2024 

Zodiile care beneficiază cel mai mult de Luna Plină Scorpion sunt Rac, Pești, Fecioară și Capricorn. Dacă aveți planete sau puncte în harta natală a acestor semne, înseamnă că Luna Plină din aprilie 2024 vă va oferi o

influență armonioasă. O situație foarte importantă în viața sau relațiile emoționale ale actor zodii pot apărea în timpul Lunii Pline.

Există și semne care vor fi influențate în mod negativ de Luna Plină din aprilie 2024, iar aici vorbim despre Lei și Vărsători. Persoanele care se află sub acest semn zodiacal sa au ascendentul trebuie să se aștepte la probleme de comunicare în relațiile sociale, chit că sunt de prieteni sau romantice.

Astrele vă sfătuiesc să evitați situațiile tensionate în această perioadă.

Citește și: Zodii care nu se despart niciodată. 5 cupluri din zodiac care rămân împreună până la moarte

Energia Scorpionului în această lună este intensă. Unele semne se pot simți foarte activate în jurul datei de 23 aprilie. Este o lunație puternică pentru întâlniri romantice și crearea de noi relații.

Este important să nu pierdeți în frenezia momentului și să nu uitați să gândiți și rațional.

Luna Plină din aprilie sau „Luna Roz” este un moment bun pentru a o lua de la capăt și să „înflorești” precum primăvara. Energia Lunii Pline din aprilie crește profunzimea sentimentelor, motiv pentru care există și riscul de a confrunta cu anxietate. Viața personală este o preocupare deosebită în această perioadă. Mulți dintre nativi s-ar putea confrunta cu gelozie în relația de cuplu, însă nimic ce nu poate fi rezolvat prin comunicare.

Surse: astrocalendario.com, allure.com, astrolgyk.com