Ianuarie 2024 se anunță o lună plină de schimbări, fiind marcată de fenomene pline de energie și schimbări. Unul dintre cele mai importante este chiar Luna Plină, care are loc spre finalul lunii. Luna Plină apare atunci când acest corp ceresc se află între Soare și Pământ și are loc la șapte zile după Primul Pătrar. În timpul acestei faze, Luna este orientată spre Soare, așa cum este văzută de pe Pământ, de aceea apare luminată complet.

Citește și: Luna Nouă din ianuarie 2024 are un impact major asupra trei zodii. Despre cine este vorba?

Ianuarie este o perioadă de accelerare semnificativă a sentimentelor de evoluție. Aceste sentimente vor avea un impact major și asupra zodiilor. În continuarea articolului o să descoperiți ce nativi vor avea parte de schimbări majore în ianuarie 2024!

Când are loc Luna Plină în ianuarie 2024?

În această fază, Luna este complet iluminată de Soare și strălucește puternic pe cerul nocturn. Fenomenul va avea loc pe 25 ianuarie 2024, iar prima Lună Plină a anului mai este cunoscută și drept „Luna Plină a Lupului”. Oamenii au început să asocieze lupii cu luna deoarece că sunt animale nocturne care sunt foarte active noaptea, deoarece nu există dovezi științifice care să lege lupii de ciclul lunar.

Luna Plină din ianuarie 2024 este momentul ideal de a propulsa și a manifesta în Univers planurile mărețe pe care le aveți pentru noul an. Luna Plină nu este doar un spectacol impresionant pentru observatorii cerului, deoarece are și o mare semnificație în diverse culturi, fiind asociată cu transformarea, dezvoltarea și realizarea.

Vești bune pentru aceste patru zodii! Iată cum sunt influențate de Luna Plină din ianuarie 2024

Pe 11 ianuarie, vom experimenta o Lună Nouă în Capricorn, o oportunitate puternică de a ne clarifica intențiile și viziunile pentru anul următor. Pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, Luna Plină din Leu, care va avea loc pe 25 ianuarie 2024, ne invită să reflectăm asupra sentimentelor intense și emoții. Chiar dacă Luna Nouă are o influență asupra tuturor zodiilor, patru dintre ele ies în evidență și vor avea parte de vești bune.

Leul reprezintă expresia deplină a Sinelui, înflorirea potențialului nostru creativ. Această Lună Plină ne aduce atenția asupra interacțiunii dintre creație și distrugere și ne poate oferi oportunități de a reflecta la ceea ce trebuie să scoatem din viața noastră pentru a elibera energia creativă.

1. Leu

Leii vor avea parte de cele mai multe schimbări, mai ales că Luna Plină se află în acest semn zodiacal.

Acești nativi vor avea parte de o perioadă destul de aglomerată, însă plină de proiecte de succes. În cazul în care aveți de gând să vă schimbați locul de muncă, aceasta este perioada ideală, deoarece oportunitățile sunt peste tot. Pe plan sentimental, Leii își vor găsi liniștea, după ce luna decembrie s-a jucat cu emoțiile lor. Dacă ai de-a face cu cineva care îți depășește în mod constant granițele, sezonul Vărsător îți va oferi ghiontul de care ai nevoie pentru a îl opri. Luna Plină te poate împinge să te pui pe tine pe primul loc.

Citește și: Horoscop chinezesc 2024: Vezi ce îți rezervă astrele la capitolul bani, dragoste și carieră în Anul Dragonului de Lemn

2. Balanță

Acești nativi au parte de o perioadă plină de ieșiri și discuții cu prietenii. Luna ianuarie 2024 va fi doar despre iubirea de sine și dezvoltarea atât de plan profesional, cât și personal. De asemenea, acești nativi lucrează cu puterea Lunii pentru a se hrăni și a avea grijă de bunăstarea lor emoțională. Luna plină în Leul iubitor de distracție poate fi grozavă pentru distracția cu prietenii, atâta timp cât nu cheltuiți prea mult timp, dar și bani.

3. Capricorn

Capricornii pot face niște pași incredibili în această lună. Vor fi patru planete, care le vor permite acestor nativi să înceapă anul în forță. Cu aceste planete activând zona imaginii de sine, acum este momentul să vă prezentați cu îndrăzneală profesional, deoarece aveți doar de câștigat. Dacă te simți pregătit să începi din nou și să urmezi o nouă cale sau pasiune, fă-o!

4. Pești

Prima lună din 2024 este una plină de schimbări și pentru nativii Pești! Este un moment excelent pentru a avea conversații importante, atât cu contacte personale, cât și profesionale. Ianuarie este una dintre cele mai bune luni ale anului pentru a vă extinde pe plan profesional, în special dacă dețineți o afacere. Sunt șanse mari să apară noi venituri în viața acestor nativi, fie că sunt bonusuri sau măriri salariale!