În termeni astrologici, o Lună plină apare atunci când Soarele este în opoziție cu Luna, ceea ce înseamnă că Soarele este direct vizavi de Lună, cu Pământul între ele. Luna mai 2024 promite un amestec încântător de distracție și emoție, având o Lună Nouă în Taur și o Lună Plină în Săgetător.

Citește și: Horoscopul lunii mai 2024! Zodia care va avea parte de cel mai mult noroc

Luna Nouă în Taur pregătește scena pentru experiențe indulgente și discrete. În astrologie, lunile noi marchează adesea un moment de manifestare și stabilire a obiectivelor, așa că în seara asta este noaptea pentru a stabili anumite intenții. Luna Nouă are loc pe 8 mai 2024.

Luna Plină în mai 2024. Cum ne influențează?

O Lună Plină în Săgetător anunță un moment puternic pentru manifestare, marcând punctul culminant al eforturilor anterioare.

Urmează o perioadă distractivă, perfectă pentru escapade romantice și momente de neuitat cu prietenii. Luna Plină va avea loc joi, pe data de 23 mai.

Citește și: Ce înger protejează fiecare zodie?! Astrologul Minerva, previziuni importante pentru fiecare nativ: "Atenuează din personalitatea dublă a acestora"| EXCLUSIV

Nu vor fi doar momente de distracție. Această Lună Plină promite un moment puternic de manifestare.

Mulți se pot aștepta să primească vești importante, pe care le așteptau de ceva timp. Deși sunteți mai relaxați decât în lunile precedente, este posibil să vă confruntați și cu momente stresante. Astrele arată că este ideal să aveți și momente de relaxare.

Luna Plină din mai 2024 aduce schimbări majore pentru 3 zodii

Scorpion (23 Octombrie- 21 noiembrie)

Scorpionii sunt în formă mare de această Lună Nouă! Influențele Săgetătorului vă fac să ieșiți mai mult din zona de confort. Luați în considerare să încercați o nouă coafură sau să vă extindeți garderoba. Sunteți pregătiți să ieșiți tot mai des, iar oamenii din jurul vostru vor observa și vor aprecia schimbările pe care le-ai făcut în această lună. De asemenea, pe plan profesional, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine.

Este posibil să aveți parte de o surpriză la locul de muncă, care să implice și venituri mult mai mari. 

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Luna Plină din zodia ta aduce un punct culminant de energie puternic, dar oarecum haotic. Sunteți plini de energie, iar gândul că vara se apropie vă încântă. Urmează o perioadă în care veți ieși foarte mult și ar putea urma multe nopți albe.

Nu uitați și de viața profesională, deoarece vă așteaptă proiecte importante la locul de muncă, pe care ar fi bine să nu le neglijați. Luna aceasta este despre conectarea profundă cu ceilalți, dar și cu tine însuți.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Vărsătorii se vor simți mai aventuroși decât niciodată, iar asta datorită influenței din partea Lunii Pline! O să reluați legătura cu anumiți prieteni mai vechi, despre care nu ați mai auzit foarte mult. Fie că abia s-au întors în oraș sau pur și simplu ați decis să reluați legătura, conexiunea dintre voi pare că nu a dispărut niciodată. De asemenea, o să treceți printr-o transformare neașteptată pe plan amoros. Ieșirile tot mai dese vă vor aduce surprize neașteptate, iar dragostea ar putea veni pe nepregătite în viața voastră. 

Surse: Allure.com, Glamourmagazine.co.uk