La 65 de ani, Madonna continuă să uimească. Regina muzicii pop și-a început turneul care celebrează 40 de ani de carieră cu un concert la Londra și a fost de nerecunoscut. „Nu își arată vârsta” și „Parcă a descoperit elixirul tinereții”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. Aceștia se declară total surprinși de modul cum arată, de felul cum se mișcă și de energia pe care o emană pe scenă.

Superstarul muzicii pop a făcut un real spectacol pe scenă. A cântat multe dintre piesele care au consacrat-o și chiar a dansat alături de trupa ei. Costumațiile spectaculoase și show-ul de lumini au acompaniat interpretarea de gală. Este prima apariție pe care o are Madonna într-un concert, după ce în urmă cu câteva luni a avut mari probleme de sănătate. A stat mai multe zile internate la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene extrem de grave.
Acum este în recuperare și savurează din plin fiecare clipă.

Citește și: Madonna a ajuns la terapie intensivă! Primele informații despre starea de sănătate a artistei: „Familia ei s-a pregătit pentru ce era mai rău”

Mulți fani comentează pe rețelele de socializare că în turneul în care sărbătorește 40 de ani de carieră, Madonna pare că a întinerit 20. Apetitul ei pentru intervenții estetice este bine cunoscut, doar că de data aceasta schimbarea pare să fie mult mai mare.

Madonna are energie și mobilitate de invidiat, probabil și datorită faptului că a devenit dependentă de sala de fitness. Multe voci au criticat-o în februarie anul acesta pentru apariția de la Grammy, spunând că a exagerat cu intervențiile estetice. Madonna a declarat atunci că regretă operațiile și că va încerca să revină la trăsăturile ei naturale.

Familia Madonnei s-a pregătit pentru ce era mai rău, după internarea artistei 

În iunie 2023, Madonna a fost internată câteva zile la terapie intensă după ce dezvoltat o infecție bacteriană gravă. Vedeta a fost găsită inconștientă și a fost transportată de urgență la spital. Celebra cântăreață se pregătea intens pentru noul ei turneu, care ar fi trebuit să înceapă pe 15 iulie. Familia Madonnei s-a pregătit pentru ce e mai rău atunci când s-a aflat de starea ei de sănătate, însă se pare că recuperarea i-a priit vedetei. 

„În ultimele zile, nimeni nu a știut cum se va termina totul. Familia  ei s-a pregătit pentru ce era mai rău. De aceea totul a fost ținut secret de sâmbătă. Toți au crezut că o vor pierde”, a spus una dinte rudele artistei, pentru  Daily Mail.