Mercur retrograd august 2023. La fel ca de fiecare dată când își face simțită prezența la nivel astronomic, mercur retrograd în luna august o să aducă o perioadă de schimbări majore, care vor da complet peste cap viața unor nativi ai zodiacului.

Următoarea perioadă în care mercur va intra în retrograd va fi în Fecioară, în perioada 23 august- 15 septembrie 2023. Aceste zile vor aduce o nouă perioadă în viața unor nativi și va aduce în calea lor situații neașteptate, surprinzătoare și pentru anumite persoane poate însemna o etapă

total diferită a vieții lor.

Mercur retrograd august 2023: Berbec

Luna august aduce o nouă etapă în viața berbecilor, care vor beneficia de ghidaj în perioada următoare. Viața acestor nativi va trece printr-o transformare fie pe plan personal, fie din punct de vedere a carierei. Acești nativi s-ar putea afla în fața unor decizii foarte importante, pe care trebuie să le ia pe baza instinctului.

Mercur retrograd august 2023: Taur

Viața amoroasă a taurilor ar putea trece printr-o cumpănă, iar acest lucru nu este neapărat un răspuns la situații generate de către ei, ceea ce poate face ca frustrarea să se instaureze. Alegerile pe care cei născuți sub acest semn zodiacal le fac în următoarea perioadă vor avea un impact asupra vieții lor pentru o perioadă lungă.

Mercur retrograd august 2023: Gemeni

Gemenii sunt foarte relaxați în această perioadă. Nativii acestei zodii nici nu simt că mercur intră în retrograd și se bucură de vacanță. Totuși, nativii acestei zodii trebuie să fie atenți la detalii și planificare, asta dacă nu vor ca acest concediu să se transforme într-o adunătură de stres și nervi.

Mercur retrograd august 2023: Rac

Pentru raci, mercur retrograd aduce o perioadă în care emoțiile pun stăpânire pe aproape orice situație care le iese în cale. Luna august îi conduce spre rezolvarea unor probleme din trecut, pe care nu mai pot să le amâne, chiar dacă poate pentru moment le-ar fi mai comod acest lucru.

Mercur retrograd august 2023: Leu

Leii se concentrează pe carieră în perioada următoare.

În ultimele luni nativii acestei zodii au muncit mult pentru a obține o promovare sau o nouă oportunitate din punct de vedere profesional, așa că aceasta nu se mai lasă mult așteptată. Leii trebuie să fie însă foarte atenți la propunerile pe care le acceptă, pentru că nu toate surprizele sunt plăcute.

Mercur retrograd august 2023: Fecioară

Fecioarele strălucesc în această perioadă. Atât pe plan personal, cât și pe plan profesional domnește liniștea.

Totuși, nativii acestei zodii trebuie să fie foarte atenți la sănătate, pe care trebuie să o pună pe primul loc în următoarea perioadă.

Mercur retrograd august 2023: Balanță

Balanțele trec printr-un mercur retrograd extrem de încărcat. Acestea ajung într-o noua etapă a carierei, fie că și-au propus sau nu acest lucru. Nu toate schimbările sunt însă pozitive, așa că s-au putea ca acești nativi să se confrunte cu o demisie sau cu o concediere.

Mercur retrograd august 2023: Scorpion

Scorpionii primesc o veste care le aruncă în aer planurile de vacanță pe care și le-au făcut de ceva timp. Din fericire, viața amoroasă a acestor nativi este doar lapte și miere, însă ar putea să fie nevoiți să ia în curând o decizie care poate aduce schimbări pe plan sentimental.

Mercur retrograd august 2023: Săgetător

Dacă ultimele săptămâni au fost destul de bune din punct de vedere financiar pentru săgetători, următoarea perioadă va fi una grea și aduce probleme la pușculiță. Acest lucru poate să vină în urma mai multor investiții nereușite din trecut, care le-au lăsat o gaură serioasă în portofel.

Mercur retrograd august 2023: Capricorn

Pentru capricorn, august și în special perioada în care mercur intră în retrograd aduce schimbări fundamentale în viețile acestor nativi. Fie că este vorba despre o locuință nouă, despre un job nou sau un nou ciclu de studii. Totuși, capricornii trebuie să cântărească foarte bine avantajele și dezavantajele acestor schimbări.

Mercur retrograd august 2023: Vărsător

Vărsătorii se lovesc de decepție după decepție. Aceștia sunt față în față cu planurile lor de viitor, care se năruie treptat. Vărsătorilor le este recomandat să se orienteze spre ce le face lor cel mai bine și ce le aduce pacea interioară, nu spre ce le recomandă cei apropiați, pentru că în definitiv ei își cunosc cel mai bine propria persoană.

Mercur retrograd august 2023: Pești

Chiar dacă peștii încearcă să fie cu un picior în față în permanență, de această dată mercur retrograd îi prinde cam nepregătiți. Schimbările apar în viețile lor chiar dacă își doresc sau nu acest lucru. Acestor nativi li se recomandă să fie precauți și să aleagă cu mare atenție persoanele cu care își petrec timpul.