Horoscop august 2023: O lună plină de surprize pentru trei zodii. Ultima lună din vara anului 2023 aduce evenimente neașteptate pentru unele zodii, dar reprezintă totodată și o perioadă de relaxare, înainte de a începe un nou anotimp. Pentru unii, aceasta este o perioadă de odihnă, pentru alții poate fi chiar calmul de dinaintea furtunii.

Citește și: Lună Nouă iulie 2023: Schimbări importante pentru aceste zodii!

În viața personală, cu Soarele în Leu, horoscopul pentru luna august 2023 poate aduce pasiuni serioase pentru unele dintre zodii. Potrivit horoscopului lunar, pe 23 august, Mercur își va începe mișcarea retrogradă în Fecioară, ceea ce ne va trage înapoi în trecut, unde au rămas mai multe situații nerezolvate,

Luna Plină din această lună, care are loc chiar pe 1 august 2023 în Vărsător, ne oferă tocmai asta: o oportunitate de a tăia legăturile cu trecutul.

Cele trei zodii care vor avea parte de cele mai multe schimbări sunt: Gemeni, Leu și Vărsător, însă surprizele nu se opresc doar pentru acești nativi. Iată horoscopul complet pentru luna august 2023!

Horoscop august 2023: Cine va avea parte de o lună plină de surprize?

Horoscop august 2023. Berbec

Berbecii vor avea parte de o evoluție în luna august 2023.

Potrivit horoscopului lunar, acești nativi sunt încurajați să iasă din zona de confort și să iasă cât mai des cu prietenii, familia sau partenerul de viață. Lucrurile se vor așeza armonios și la locul de muncă.

Horoscop august 2023. Taur

Horoscopul luni august pentru Tauri influențează acești nativi înspre regăsirea interioară și a liniștii pe care o caută de o perioadă lungă de timp.

Vă înconjurați în această perioade cu oameni care vă fac bine și cu care puteți să purtați conversații deschise despre ceea ce vă doriți de la viitor.

Horoscop august 2023. Gemeni

Luna aceasta, Gemenii se simt blocați din punct de vedere emoțional. Pentru moment, obiectivele acestor nativi par inaccesibile, dar asta nu înseamnă că sunt si imposibil de realizat. Dacă vreți să le atingeți, astrele încurajează să abordați situațiile cu ordine și calm.

Horoscop august 2023. Rac

În luna august 2023, Racii vor simți că sunt solicitați mai mult decât de obicei de cei din jur. Atracția dintre ceilalți și ceea ce trebuie să facă în această perioadă o să le ocupe tot timpul. Chiar ai vrea să ajuți, trebuie luate în considerare și propriile resurse și dorințe. Un lucru este sigur, lipsa de comunicare nu ajută.

Deși acum poate nu este încă momentul potrivit, sunt multe despre care în curând va trebui să vorbiți cu cei din jur.

Horoscop august 2023. Leu

Soarele din Leu te împinge să țintești sus și departe. Deși este mai complicat decât de obicei, abordezi provocările care se ivesc în această perioadă cu brio! La sfârșitul lunii, transferul lui Marte în Balanță vă oferă un mic ajutor care va fi binevenit să vă rezolvați problemele. Prin urmare, este un moment oportun să fiți autonomi și să nu fiți influențați de așteptările pe care alții le au de la voi.

Horoscop august 2023. Fecioară

O distanță se stabilește cu oamenii pe care îi cunoști de ani de zile. Legăturile se destramă din cauza timpului. În schimb, vor exista oportunități de a cunoaște oameni noi. Este momentul ca Fecioarele să evoluezi și mai mult alături de oameni care îți văd cu adevărat potențialul.

Horoscop august 2023. Balanță

Balanțele trebuie să fie atente în luna august 2023 cu cine își împărtășesc planurile. Trebuie să fii ocupat și productiv chiar dacă alții se distrează. Dacă intenționați să faceți o investiție mare în august, atunci investiți în a face tot ce puteți pentru a fi pregătit și informat pentru acțiune, deoarece anul viitor se va anunța unul plin de aventuri.

Horoscop august 2023. Scorpion

Horoscopul lunii august 2023 vine pentru Scorpioni cu multe oportunități de a trece peste starea proastă cu care s-au confruntat în ultima perioadă. Acești nativi sunt încurajați să gândească mai atent la ceea ce li se oferă. Luna aceasta, dacă nu vrei să ratezi o oportunitate, treci dincolo de convingerile tale.

Horoscop august 2023. Săgetător

Săgetătorii se vor confrunta cu o stare de plictiseală în luna august 2023. Studiul pare mai dificil decât de obicei, călătoriile sunt plictisitoare, obositoare, repetitive și pur și simplu nu sunt prea distractive. Trebuie să-ți amintești că, deși sunt prelungite, aceste sentimente reprezintă doar o fază trecătoare și le vei depăși.

Horoscop august 2023. Capricorn

Calitățile tale atrag atenția oamenilor care au puterea de a te face să evoluezi. Capricornii ar putea avea o surpriză la locul de muncă, iar o veste mare să îi facă apariția în această lună. Aveți timp până pe 31 august să vă hotărâți ce decizie luați, iar viitorul vostru este în joc.

Citește și: Zodia Capricorn: Calitățile și defectele celor născuți în perioada 21 decembrie- 19 ianuarie

Horoscop august 2023. Vărsător

August este luna ta pentru dragoste. Mulți dintre nativii Vărsător vor rămâne singuri în această perioadă, în timp ce alții vor rămâne atașați, dar în ambele cazuri aceștia vor fi mulțumiți cu situația lor actuală. Urmează o perioadă de liniște sufletească, chiar dacă aveți sau nu un partener de viață.

Horoscop august 2023. Pești

În luna august 2023, munca și relațiile sunt cele două preocupări principale ale voastre acum. Dacă nu sunteți într-un loc de muncă oficial, astrele recomandă să luați în considerare numeroasele obligații, responsabilități și angajamente. Nu trebuie să vă pierdeți obiectivele în fuga pentru persoanele care nu vă apreciază.

Surse: thechinesezodiac.org, astrologyk.com