Horoscop dragoste iulie 2023: A doua lună de vară vine cu multe surprize pentru toate zodiile horoscopului. Astrele ne arată care sunt zodiile care vor trece prin transformări considerabile în relația de cuplu. Există și nativi care ar putea ajunge la concluzia că este momentul pentru o pauză de partenerul de viață, în timp ce alții se gândesc să își întemeieze o familie!

Citește și: Horoscop iulie 2023: Zodia care va avea parte de o lună de foc

Horoscop dragoste iulie 2023: Zodiile care vor trece prin schimbări majore

Berbec

În a doua lună de vară, nativii din zodia Berbec se vor afla în căutarea echilibrului din punctul de vedere amoros. Anumite situații din trecut pare că vă bântuie, însă vă oferiți timp să vă recuperați și să deveniți mai optimiști cu privire la viitor. Chiar dacă au fost răniți, Berbecii pot ajunge la concluzia că sunt pregătiți să iubească din nou.

Taur

Horoscopul lunii iulie 2023 aduce o perioadă emotivă pentru nativii din zodia Taur. Acești nativi vor fi mult mai deschiși către noi relații, iar persoanele singure ajung la concluzia că este momentul să își trăiască viața la maxim. Nativii aflați într-o relație s-ar putea confrunta cu mici certuri cu partenerul de viață pe tema geloziei voastre.

Citește și: Ce semnificație are ascendentul în zodiacul european? Iată cum se calculează

Gemeni

Luna iulie este o perioadă a schimbărilor pentru nativii din zodia Gemeni. Ei decid să fie cât mai direcți și sinceri cu oamenii din jurul lor, de dragul de a avea o relație cu partenerul de viață cât mai liniștită și bazată pe înțelegere. Dacă ești singur/ă, ai șanse mari să începi o relație care îți va aduce multe satisfacții.

Rac

Nativii Rac se axează pe planurile de viitor, atât pe cel personal, cât și cu partenerul de viață. Va urma o perioadă plină de ieșiri din interes de serviciu, dar nu vă neglijați nici partenerul de viață și prietenii.

Leu

Luna iulie 2023 va fi una plină de pasiune pentru Lei. Acești nativi au cel mai mult de sărbătorit în luna aceasta, deoarece Venus va retrograda în Leu pe 28 iulie.

Leii se află în centrul atenției și vor atrage în jurul lor persoane noi și interesante, alături de care puteți începe noi povești de dragoste.

Fecioară

Horoscopul lunii iulie 2023 anunță momente dificile pentru Fecioare și relațiile lor. Lipsa de comunicare se va resimte în această perioadă, însă este recomandat să nu luați decizii pe care să el regretați mai târziu. Discutați cu partenerul sau partenera de viață despre problemele pe acre le aveți, altfel multe lucruri rămân nespuse.

Balanță

Balanțele se pot confrunta cu o relație dificilă cu familia în luna iulie 2023. Cineva apropiat ar putea avea nevoie de ajutorul vostru mai mult decât oricând, ceea ce poate însemna mai puțin timp petrecut cu partenerul de viață sau prietenii. Spre finalul lunii lucrurile se rezolvă, iar nativii vor avea din nou timp pentru ieșiri romantice!

Scorpion

Se anunță o perioadă de transformare în relațiile sentimentale ale Scorpionilor! Nativii au planuri mari de viitor, însă s-ar putea să se confrunte cu o reacție neașteptată din partea partenerului sau partenerei de viață. Este posibil să apară unele schimbări sau chiar provocări în relația de cuplu.

Săgetător

Nativii Săgetător se simt nemulțumiți în relația de cuplu, motiv pentru care ar putea să dea un ultimatum persoanei iubite. În cazul în care nu observați mai mult interes din partea lor, acești nativii sunt hotărâți să pună capăt relației.

Capricorn

Deși luna nu începe bine pentru ei, Capricornii vor avea doar de câștigat pe plan amoros! Dacă ești singur, atunci Luna Nouă poate aduce pe cineva nou în viața voastră. Dacă ești într-o relație, vă anunțăm că sunt șanse extrem de mari ca relația cu partenerul de viață să înflorească, ba chiar să luați decizii importante pentru viitor, cum ar fi căsătoria sau începerea unei familii împreună.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o lună plină de momente de neuitat, în acre se vor bucura de timpul petrecut cu prietenii. Este posibil să ieșiți mai mult decât de obicei în oraș, însă nu îl considerați timp pierdut. Spre finalul lunii sunt șanse mari să întâlniți pe cineva care să vă dea lumea peste cap.

Pești

Nativii Pești iau decizia de a se bucura de relația amoroasă în privat. E posibil ca o vacanță de vis să aibă loc în această lună, alături de partenerul de viață. Vă simțiți mai apropiați decât niciodată de persoana iubită. Nativii din zodia Pești singuri nu sunt la fel de norocoși, deoarece simt că nimeni nu se ridică la așteptările lor.