Săgetătorii sunt guvernați de planeta Jupiter și sunt cunoscuți pentru aventurismul, optimismul și entuziasmul lor. Zodia Săgetător este cea de a noua zodie pe roata zodiacului, este o zodie mutabilă și semn de Foc, profund masculin. Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător. Acești nativi sunt energici, plini de motivație interioară și dornici de acțiune.

Cei născuți între 22 noiembrie și 21 decembrie sunt persoane aventuroase și optimiste, care caută mereu noi experiențe și cunoștințe.

Însă există și alte trăsături importante ale acestor nativi, despre care merită să afli.

Citește și: Zodia Scorpion: Diverse aspecte importante despre cei născuți în perioada 23 octombrie – 22 noiembrie

Săgetătorii sunt persoane aventuroase, optimiste și pasionate, cu o minte deschisă și o dorință de a explora lumea. Acești nativi sunt curajoși și își asumă riscuri, dar reușesc să-și mențină atitudinea pozitivă chiar și în situații dificile.

Dacă aveți un prieten sau un partener Săgetător, apreciați aceste trăsături și veți avea un partener aventuros și optimist pentru întreaga viață.

Zodia Săgetător: Principalele trăsături ale persoanelor care s-au născut în perioada 22 noiembrie- 21 decembrie

1. Săgetătorii sunt extrovertiți

Săgetătorii sunt foarte sociabili și îi place să fie în mijlocul acțiunii. Acești nativi sunt deschiși și comunicativi și reușesc să creeze relații puternice cu oamenii din jurul lor.

Săgetătorii sunt rebelii zodiacului și tot timpul sunt angrenați în diferite activități și își doresc să experimenteze mereu. Ei sunt de obicei sufletul petrecerii și vin cu propuneri diverse, cum ar fi drumeții fără țintă și aventuri.  

2. Nativii din zodia Săgetător au o minte deschisă

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru mintea lor deschisă și pentru entuziasmul lor de a învăța lucruri noi. Acești nativi sunt interesați de cultura, religiile și tradițiile altor țări și sunt dispuși mereu să încerce lucruri noi.

3. Săgetătorii sunt curajoși

Acești nativi sunt cunoscuți pentru curajul și dorința lor de a explora lumea și de a se aventura în locuri necunoscute. Acești nativi sunt dispuși să-și asume riscuri și să-și ia libertatea de a trăi viața așa cum doresc.

4. Sunt foarte optimiști

Săgetătorii au o atitudine pozitivă și sunt cunoscuți pentru optimismul lor.

Acești nativi reușesc să găsească întotdeauna partea bună a lucrurilor și să-și mențină entuziasmul chiar și în situații dificile.

Citește și: Zodia Balanță: Lucruri mai puțin cunoscute despre cei născuți în perioada 23 septembrie- 22 octombrie

5. Săgetătorii pun pasiune în tot ceea ce fac

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru pasiunea lor și pentru entuziasmul lor în ceea ce fac.

Acești nativi sunt determinați să-și urmeze pasiunile și să-și realizeze visurile, fără să se lase descurajați de obstacolele care apar în calea lor.