Lună Nouă mai 2023. Luna Nouă reprezintă momentul în care Luna și Soarele se află într-o aliniere perfectă iar partea iluminată a Lunii nu este vizibilă din cauza poziției pe care o are față de Soare.

Acest eveniment astronomic este un moment important în ciclul lunar, Luna Nouă reprezentând începutul unui nou ciclu.

Lună Nouă mai 2023. În ce dată va avea loc evenimentul cosmic

În anul curent, Luna Nouă în Taur va avea loc pe data de 19 mai 2023. În luna precedentă, acest lucru s-a petrecut cu exact o zi mai târziu, pe fata de 20 aprilie.

Citește și: Mercur în Taur, în aprilie 2023: Cum sunt zodiile afectate?

Potrivit astrologilor, acest eveniment va aduce siguranță și încredere în viața mai multor nativi.

Nativii din zodia Taur sunt deja destul de puternici, așa că Luna Nouă va reprezenta un îndemn pentru a-i motiva pe acești nativi să își urmeze drumul în viață. Totuși, aceștia trebuie să nu se opună schimbărilor și să fie pregătiți pentru noile uși pe care evenimentul ceresc le va deschide.

Zodiile care vor avea parte de noroc și fericire odată cu Luna Nouă din mai

Astrologii  spun că Luna Nouă în Taur din data de 19 mai 2023 aduce noroc cu carul pentru anumiți nativi. În această categorie intră în special zodiile de Pământ, precum Taur, Fecioară și Capricorn.

Aceste zodii vor avea parte de foarte multe surprize pe parcursul lunii mai, care le vor schimba starea de spirit. Zodiile de Pământ vor trece prin schimbări atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional. 

Citește și: Ce semnificație are ascendentul în zodiacul european? Iată cum se calculează

Potrivit specialiștilor, nativii ar trebui ca în perioada Lunii Noi să fie atenți la câteva aspecte, printre care se numără următoarele: să nu devină materialiști, extrem de atașați de partea materială, să nu se opună schimbărilor și să profite de orice fel de oportunitate pe care viața le-o scoate în cale și, încă un lucru foarte important, să nu fie încăpățânați.