Zodia Pești este a douăsprezecea zodie din horoscopul zodiacal și este asociată cu perioada de la 19 februarie până la 20 martie. Persoanele născute în această perioadă sunt considerate a fi sensibile, intuitive și creativi, dar și cu o latură mistică și neînțeleasă.

Citește și: Zodia Săgetător: Principalele trăsături ale persoanelor care s-au născut în perioada 22 noiembrie- 21 decembrie

Acești nativi sunt atrași de persoanele care îi pot înțelege latura mistică și emoțională. Guvernată de semnul primordial al Apei, zodia Peștilor se numără și printre cele mai norocoase semne din zodiac. Iată tot ce trebuie să știți despre nativii din zodia Pești, născuți în perioada 19 februarie- 20 martie!

Tot ce trebuie să știi despre nativii din zodia Pești

1. Cei născuți sub semnul Peștilor sunt adesea percepuți ca fiind persoane introvertite și sensibile, cu o puternică empatie față de ceilalți. Ei pot fi foarte creativi și au un simț estetic dezvoltat, fiind atrași de artă, muzică și literatură. De asemenea, Peștii sunt considerați a fi foarte spirituali și cu o legătură puternică cu lumea subconștientului.

2. Peștii pot fi și foarte timizi și rezervați, ceea ce îi face de multe ori să se integreze greu în grupuri mari de oameni.

Aceștia pot fi, de asemenea, preocupați de problemele altora și pot uita să aibă grijă de propriile nevoi și priorități.

Citește și: Zodia Capricorn: Calitățile și defectele celor născuți în perioada 21 decembrie- 19 ianuarie

3. În ceea ce privește compatibilitatea, Peștii sunt cei mai compatibili cu zodiile Taur, Scorpion și Fecioară, dar pot avea dificultăți în relații cu zodiile Gemeni, Leu și Săgetător.

Aceștia sunt atrași de persoanele cu o energie calmă și sigură, dar și de cele care pot să le înțeleagă latura mistică și emoțională.

4. Peștii sunt guvernați de planeta Neptun, care simbolizează misterele și neînțelesul. Aceștia sunt, de asemenea, asociați cu elementul apa, care simbolizează emoția și intuiția. În general, Peștii sunt văzuți ca oameni sensibili și neînțeleși, dar cu o latură creativă și spirituală puternică.

5. Nativii din zodia Pești sunt sensibili și au o latură romantică. Atunci când iubesc, Peștii visează cu ochii deschiși și vor să fie răsfățați și surprinși cu flori sau cadouri. De asemenea, pe lângă răsfăț, acești nativi își doresc o relație profundă cu partenerul de viață și discuții inteligente.

6. Chiar dacă sunt mereu prudenți și calculați în ceea ce fac, Peștii au și o latură aventuroasă.

Le place sportul și sunt competitivi, motiv pentru care participă la diferite activități în aer liber, campionate sau pur și simplu introduc mersul la sală cât mai des în activitatea lor.