Zodia Fecioară este cea de-a șasea zodie din horoscop și se întinde pe o perioadă de la 23 august până la 22 septembrie. Dacă te-ai născut în această perioadă, vei fi guvernat de planeta Mercur, ceea ce înseamnă că ai o personalitate inteligentă, analitică și pragmatică.

Citește și: Zodia Leu: Cum este personalitatea celor născuți în perioada 23 iulie- 23 august

Elementul zodiei fecioară este Pământul. Semnele de pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn. Acești nativi ai zodiacului își iau energia din tot ceea ce-i înconjoară.  Zodia Fecioară ține de la data de 23 august până la data de 21 septembrie și este ultima zodie de vară.

Zodia Fecioară: Tot ce trebuie să știi despre cei care s-au născut în perioada 23 august- 22 septembrie

1. Persoanele născute sub această zodie sunt cunoscute pentru atenția și perfecțiunea pe care o acordă detaliilor, făcându-le să fie uneori percepute ca fiind critice sau rigide. Însă, această caracteristică îi ajută să fie buni organizatori și manageri, fiind mereu concentrați pe rezolvarea problemelor și îndeplinirea sarcinilor.

2. Fecioarele sunt persoane practice, care nu se lasă duse de valurile emoțiilor, ci își folosesc rațiunea și logica pentru a lua decizii.

Acestea sunt mereu gata să ajute și să ofere sfaturi utile celor din jur, având o dorință puternică de a face bine și de a ajuta oamenii să-și îndeplinească obiectivele.

Citește și: Zodia Rac: Principalele caracteristici ale celor născuți în perioada 22 iunie- 22 iulie

3. În relațiile personale, Fecioarele sunt loiale și devotate, dar își păstrează de obicei o distanță emoțională, fiind precaute în a se deschide complet.

De asemenea, sunt alegeri bune pentru parteneri de afaceri sau parteneri de viață, deoarece sunt foarte buni comunicatori și parteneri de echipă.

4. În ceea ce privește punctele slabe, Fecioarele pot fi destul de critice față de sine și față de alții, fiind uneori prea dure cu ele însele. De asemenea, pot deveni foarte îngrijorate și stresate atunci când lucrurile nu merg conform planului, ceea ce poate duce la anxietate și probleme de sănătate.

5. Fecioarele sunt persoane practice, inteligente și orientate către detaliu, care sunt mereu gata să ajute și să ofere sfaturi utile. Acestea sunt alegeri bune pentru parteneri de afaceri sau parteneri de viață, dar trebuie să învețe să se relaxeze și să nu fie atât de critice față de sine și față de alții.