Zodia Capricorn este a zecea din cele 12 semne astrologice și se întinde între 21 decembrie și 19 ianuarie.

Persoanele născute sub această zodie sunt cunoscute pentru calitățile lor puternice, dar și pentru defectele lor.

Citește și: Zodia Săgetător: Principalele trăsături ale persoanelor care s-au născut în perioada 22 noiembrie- 21 decembrie

Persoanele născute sub zodia Capricornului sunt cunoscute pentru calitățile lor puternice și pentru seriozitatea lor. Acești nativi sunt muncitori și perseverenți, loiali și devotați față de prieteni și familie, și au un spirit pragmatic și organizat.

Cu toate acestea, Capricornii pot fi prea duri cu ei înșiși și cu ceilalți, și pot avea dificultăți în a își exprima emoțiile.

Care sunt calitățile Capricornului?

1. Una dintre cele mai cunoscute calități ale Capricornului este seriozitatea lor. Acești nativi sunt foarte motivați și muncitori, iar acest lucru îi ajută să își atingă obiectivele.

2. Sunt perseverenți și nu se lasă descurajați de obstacolele de pe drumul lor.

Capricornii sunt de asemenea cunoscuți pentru loialitatea și devotamentul lor față de prieteni și familie. Sunt persoane pe care te poți baza mereu și care îți sunt alături în momentele grele.

3. Un alt aspect important al personalității Capricornului este spiritul lor pragmatic. Acești nativi sunt buni planificatori și iau decizii bazate pe logică și rațiune. Sunt și foarte organizați și își asumă responsabilitățile cu seriozitate.

4. Cei născuți în zodia Capricornului sunt adevărați lideri. Acestora li se recomandă locuri de muncă ce sunt bazate pe gândire logică și concentrare. Nativii din Capricorn sunt foarte ambițioși si obțin de cele mai multe ori ceea ce își doresc, în special la locul de muncă.

5. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt stabile si au multă răbdare. Capricornii încearcă să își ducă sarcinile la bun sfârșit, indiferent de anumite obstacole.

Care sunt defectele Capricornului?

1. Capricornii pot fi, uneori, prea serioși și pot avea tendința de a fi prea duri cu ei înșiși și cu ceilalți. Pot fi perfecționiști și să aibă așteptări foarte ridicate, ceea ce poate duce la frustrare și dezamăgire.

Citește și: Zodia Scorpion: Diverse aspecte importante despre cei născuți în perioada 23 octombrie – 22 noiembrie

2. Nativii din zodia Capricorn sunt încăpățânați, iar de cele mai multe ori nu acceptă părerile celor din jur. Din acest motiv, ei pot părea aroganți.

3. Capricornii pot fi rezervați și pot avea dificultăți în a se deschide și în a își exprima emoțiile. Acest lucru poate face ca alții să îi vadă drept distanți și reci.

4. Capricornii nu sunt cei mai buni în a își arăta emoțiile. Cei din această zodie tind să fie foarte reci, motiv pentru care poate părea că sunt persoane fără sentimente. Chiar dacă nu este așa, cei dragi se va percep de multe ori greșit emoțiile.