Fiul Ancăi Molar a transmis un mesaj dureros după moartea mamei sale. Băiatul este răpus de suferință. Make-up artistul s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani din cauza cancerului.

Fiul Ancăi Molar, mesaj plin de durere pentru mama sa

Anca Molnar a luptat cu determinare până în ultima clipă împotriva bolii, încercând să o învingă cu toată puterea ei.

Din păcate, în cele din urmă, boala nemiloasă a învins, iar make-up artistul s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. În ciuda dificultăților din ultimele luni, a reușit să rămână mereu optimistă.

Citește și: VIDEO Cazul Caracal se repetă. O femeie a fost ucisă de concubin deși a cerut ajutorul polițiștilor

Anca Molnar, make-up artist, a pierdut lupta cu viața la doar 35 de ani după o luptă crâncenă cu boala nemiloasă, cancer.

După moartea ei, fiul său a postat pe rețelele sociale un mesaj sfâșietor în amintirea mamei sale.

"Mi-a fost frig tot anul, dar în iunie am înghețat de tot... Ai fost o mamă perfectă și cea mai frumoasă pentru mine, te iubesc și te voi iubi mereu, mereu vei fi în inimile noastre!", a fost mesajul scris de fiul Ancăi Molnar pe rețelele de socializare.

Anca Molar, mesaj de adio

Anca Molnar a lăsat în urmă un soț și un fiu devastați de durere. Claudiu Molnar, partenerul ei de viață alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, a fost cel care a făcut anunțul tragic pe rețelele de socializare. Tot el a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale make-up artistului.

"Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața.

Citește și: VIDEO Diana Șoșoacă susține că a fost agresată de jandarmi în timpul verificării sacilor de voturi: „Efectiv au dat în mine ca într-un sac de box”

Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!

Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!", este mesajul de adio lăsat de Anca Molnar.