Ziua Sfântului Nicolae sau a lui Moș Nicolae, așa cum este cunoscut în special de cei mici, este una foarte specială și se consideră că dă startul sărbătorilor de iarnă, atât de așteptate de marea majoritate a oamenilor. Și Ajunul de Moș Nicolae este important, pentru că acesta este momentul în care copiii își pregătesc ghetele și așteaptă să vadă dacă au fost suficienți de cuminți în anul care este pe cale să se încheie.

Urări și mesaje pentru Ajunul și ziua de Moș Nicolae

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate, fericire și fie ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

„Un trandafir, o floare și-o rază de soare să-ți lumineze inima în această zi deosebită. La mulți ani!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros La mulți ani, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani de Sf. Nicolae!”

„Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La mulți ani!”

„Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători.

La mulți ani!”

„La mulți ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae !”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulți ani de ziua numelui tău!”

„Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit!”

„Umbla zvon prin tara ca diseară vine Moș Nicolae! Pregătește-ți încălțările!”

„Dragă Nicoleta, știu că anul acesta nu ai fost cuminte. Așadar anul acesta cadourile de Moș Nicolae le vei primi de la Iepurașul de Paște!”

„Ho-Ho-Ho! Să ai parte de zăpadă și de bucurie-n casă! La mulți ani, Moș Nicolae!”

„Moș Nicolae m-a sunat, și tocmai m-a anunțat că anul ăsta te-a sărit pe tine și vine direct la mine!”

„Îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La mulți ani!”

„Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La mulți ani aducător de fericire! La mulți Ani, Nico!”

„La Mulți Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulți ani de ziua numelui tău!”

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!”

„Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei. Mulţumesc. La mulţi ani!”

„Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zi. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

„La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!”

„Cu ocazia Sfântului Nicolae vă doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente pline de bucurie cu cei dragi!”

„Îti doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!”

„Cu ocazia Sfântului Nicolae îți doresc multă sănătate, fericire și nu în ultimul rând multă bucurie în viață! Să fii iubit și să ai parte numai de lucruri frumoase!”

„În această sfântă zi îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sf. Nicolae să te călăuzească mereu în viață. La mulți ani!”

„Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!”

„Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, Sf. Nicolae și ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulți ani!”

„Azi fiind o mare sărbătoare, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor!”

„Sfântul pe care părinții ți l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătății!”

„Fiecare pas pe care-l faci în viața ta, să-ţi fie călăuzit de Sf. Nicolae. La multi ani binecuvântați!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”