Simona Trașcă s-a făcut remarcată pe parcursul anilor și a ajuns să fie o prezență foarte cunoscută în showbiz-ul românesc. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine pozitivă, foarte puține persoane au știut cu adevărat ce durere imensă poartă cu ea.

Blondina a fost invitata lui Mihai Ghiță în cea mai recentă ediție a emisiunii „În Oglindă”, difuzată la Kanal D2. În fața realizatorului TV, Simona Trașcă și-a deschis inima și a vorbit despre clipele dificile pe care le-a înfruntat pe parcursul vieții.

Copilăria Simonei Trașcă, un subiect extrem de sensibil pentru blondină: „Tata umbla cu femei, erau multe bătăi în casă”

Simona Trașcă a avut parte de multe provocări pe parcursul vieții însă, de departe, una dintre cele mai dificile perioade a fost copilăria. Chiar dacă în acei ani ar fi trebuit să aibă parte de momente frumoase, de iubire și înțelegere în familie, iată că acest lucru nu s-a întâmplat.

„Copilăria este subiectul cel mai sensibil și dureros pentru mine, pe care l-am acceptat foarte greu, foarte greu am acceptat traumele și prin care am trecut. Nu-mi aduc aminte lucruri frumoase din copilăria mea. Am avut o copilărie foarte grea, cu lipsuri.(...) Tata umbla cu femei, erau multe bătăi în casă.

Acum pot să vorbesc despre asta și să nu mai plâng în hohote, dar acum câțiva ani, de fiecare dată când povesteam ceva despre copilăria mea, plângeam în hohote”,

a povestit blondina, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, la Kanal D2.

Simona Trașcă, un copil nedorit: „Tata nu și-a dorit fată, și pentru chestia asta m-a chinuit”

În fața lui Mihai Ghiță, Simona Trașcă a povestit cu lacrimi în ochi cum bătăile erau constante în casa sa. De violența tatălui nu a scăpat nici mama blondinei, care a rămas cu urmări în urma acestor acte de cruzime.

Blondina spune că a simțit în permanență că a fost un copil nedorit, fapt ce i-a fost demonstrat constant de către tatăl ei, care nici măcar nu a considerat-o fiica sa, așa cum a povestit chiar ea.

„Mi-era frică să merg acasă, știam că pot să iau bătaie oricând.(...) Știam că pur și simplu fără motive mâncam bătaie.(...) Nu am mâncat doar eu bătaie, toți am mâncat bătaie.

Mama nu are nici măcar dinți în gură de la bătăi.(...) Îmi aduc aminte că odată m-a bătut tata atât de tare încât m-a găsit bunica mea sub masa de la bucătărie, leșinasem acolo, eram inconștientă.

Citește și: Povestea șocantă a copilăriei Simonei Trașcă, dezvăluită sâmbătă, la “În oglindă”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D2: „Nu am primit doar eu bătăi, ci toți din casă. Dar l-am iertat pe tata”

Am fost nedorită și am simțit asta toată copilăria mea. Tata a spus că nu sunt copilul lui pentru că am ochi verzi, deși eu semăn leită cu el. El nu și-a dorit fată, și pentru chestia asta m-a chinuit”, a mai spus blondina.

Anii au trecut și, chiar dacă rănile adânci aduc și astăzi lacrimi în ochii blondinei, iată că aceasta a avut puterea să își ierte tatăl și să cadă la pace cu acesta, în ciuda clipelor dificile la care a supus-o.

„Acum am făcut pace cu el și nu aș vrea să îl supăr, să mai spun anumite chestii.(...) Am iertat”, a completat Simona Trașcă.