Mihai și Iulia Albu nu au reușit nici după mai bine de zece ani de la divorț să ajungă la un acord cu privire la custodia fiicei lor, Mikaela. Designerul este foarte nemulțumit de timpul limitat pe care îl poate petrece cu fiica sa.

Mihai Albu, despre relația cu Mikaela

Mihai Albu este nemulțumit de faptul că nu poate petrece suficient timp cu fiica sa după divorț.

Are dreptul de a o vedea doar patru zile pe lună, ceea ce consideră insuficient. El menționează că acest lucru este o realitate comună în cazurile de divorț, unde, de obicei, mamele limitează accesul taților la copii și programul de vizitare nu este întotdeauna respectat. Deși inițial l-a afectat, acum s-a obișnuit cu situația.

Citește și: Mama lui Mihai Albu, Zinaia, s-a stins din viață. Chiar designerul a dat vestea cea tristă: „Drum lin spre ceruri”

„În niciun caz relația cu fiica mea nu este așa cum visam. Aș fi vrut să mă implic mai mult, dar este greu. Când părinții sunt divorțați și domiciliul este la mamă, pierzi mult timp din timpul copilului, rămâi un tată de duminică. Am un program de vizitare de patru zile pe lună, vă dați seama! Foarte puțin. Două weekenduri pe lună.În vacanță e altceva, dar și vacanța e mică… Și fetița și-ar dori să fie în compania mea.

Când există divorț, așa se întâmplă. Acum nu mă mai macină, m-am obișnuit. De obicei, la modul general, mamele obstrucționează, limitează tații să petreacă timp cu copiii. Se întâmplă ceva să nu se respecte programul.”, a spus Mihai Albu pentru CANCAN.

Tânăra își dorește să petreacă timp cu tatăl său

Mihai Albu a povestit că fiica sa își exprimă acum dorința de a petrece mai mult timp cu el, dar acest lucru nu era luat în considerare în urmă cu șapte ani.

De Paște încearcă să alterneze anii în care stă cu el și cei în care stă cu mama sa, dar acest aranjament nu este întotdeauna respectat.

În plus, el are dreptul la două weekenduri pe lună, o parte din vacanțe și subvacanțe, dar nu a reușit niciodată să petreacă Ziua Tatălui cu fiica sa, deoarece aceasta cade mereu în timpul săptămânii, când ea are școală și alte activități.

Citește și: „Arhitectul pantofilor”, Mihai Albu, confesiuni emoționante în cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată sâmbătă, la 22:30, la Kanal D2

„Deja fiica mea își exprimă dorința să stea cu mine. Acum șapte ani nu era băgată în seamă când voia la tati. De Paște a stat la mine 4-5 zile, am încercat mereu să le facem un an la mine, un an la mamă.

Uneori se respectă, uneori nu se respectă. Am două weekenduri pe lună, o parte din vacanțe și subvacanțe, Ziua Tatălui, pe care ar trebui să o petreacă cu mine și nu s-a întâmplat asta niciodată! A picat mereu în timpul săptămânii și este complicat când are școală. Sunt lecții, întotdeauna e ceva, întotdeauna se întâmplă ceva.”, a mai spus designerul.