O copilă de doar 14 ani a fost abuzată de Anul Nou, atunci când mergea cu plugușorul. Fetița ar fi fost oprită cu forța în casă de unul dintre vecini, iar acolo ar fi fost legată și abuzată. A fost eliberată abia după intervenția polițiștilor și mai bine de o lună de zile a avut nevoie de consiliere psihologică și îngrijiri medicale. Revoltător este faptul că agresorul a fost arestat preventiv abia marți, 5 martie, după trei luni de la incident.

Citește și: VIDEO Directoarea școlii în care ar fi fost abuzat un elev, înregistrări revoltătoare! Ce le-a spus părinților, înainte să își dea demisia

Coșmarul copilei de 14 ani a avut loc în seara de Anul Nou. Împreună cu cei doi frați, a mers cu plugușorul la vecini. Copiii l-au colindat pe un bărbat de 45 de ani, care stătea la câteva case distanță de ei.

La plecare, individul a tras-o în casă pe adolescentă și nu a mai lăsat-o să plece. Ar fi amenințat-o cu un cuțit, apoi ar fi legat-o de mâini și i-ar fi pus un fular la gură ca să nu poată să strige.

Cei doi frați au alergat către casă și și-au anunțat tatăl. Bărbatul a venit într-un suflet la poarta vecinului și a început să îl roage să o elibereze. 

„Dă-i drumul la fată de acolo! Ieși afară! Mă duc să anunț poliția și nimic...”, a declarat tatăl fetei. 

Bărbatul a anunțat poliția, iar individul s-ar fi speriat și a lăsat-o să plece. Minora a fost dusă la spital, iar acolo ar fi rămas internată aproape o lună de zile. Agresorul, în schimb, nu a fost reținut. Vecinii au înghețat de frică când au aflat cele întâmplate, însă pentru că individul nu a fost săltat de polițiști, au considerat că totul ar fi o invenție.

Vecinii nu cred că bărbatul ar fi putut să fie în stare de o asemenea faptă.

Minora de 14 ani ar fi însărcinată cu bărbatul care a abuzat-o 

Abia după trei luni procurorul de caz și polițiștii au considerat că individul este un pericol public și l-au arestat preventiv . Am solicitat un punct de vedere din partea autorităților, iar drept răspuns ni s-a transmis că probele ar fi fost administrate mai greu.

„Eu consider că acest individ este cu niște antecedente. Ne putem gândi dacă nu cumva există și un intelect de limită dar și copii care provin dintr-o familie dezorganizată, în care mama i-a abandonat și în care tatăl poate cu greu face față rolului și de mamă”, a declarat Dana Onișor, psiholog. 

În spital, adolescenta a avut nevoie de consiliere psihologică.

În plus, în urma abuzului, copila ar fi rămas gravidă. Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă până la 10 ani în spatele gratiilor.