Misha și Connect-R au format una dintre cele mai frumoase relații din showbiz-ul autohton. Din nefericire cei doi s-au despărțit, deși au continuat să rămână în legături decente de dragul fiicei lor, Maya.

Misha, despre relația cu Connect-R

În urmă cu 6 ani, showbiz-ul românesc a fost șocat de vestea divorțului dintre Misha și Connect-R. Cei doi erau de nedespărțiți și foarte iubiți de fani.

Legătura dintre ei a fost și mai bine consolidată după ce a venit pe lume fetița lor, Maya, însă totul a luat o întorsătură diferită și cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

Deși Connect-R a recunoscut în cartea sa biografică faptul că și-a înșelat soția, artistul nu a contenit să își arate iubirea față de ea, motiv pentru care fanii au crezut întotdeauna că relația dintre ei se va repara și mai devreme sau mai târziu se vor împăca.

Citește și: Alex Ciucu, dezvăluiri despre o posibilă parteneră în viața sa. Creatorul de modă vrea să își protejeze copiii cu orice preț: „Nu văd prea important să o cunoască neapărat copiii”

Mai mult decât atât, se știa că cei doi au continuat să locuiască împreună și să meargă în vacanțe cu fiica lor, însă Misha a ținut să pună capăt speculațiilor și să spună clar și răspicat cum stau lucrurile între ea și Connect-R.

„Eu nu știu de unde le scoateți, jur. Fraților, vă rog eu, încetați! Suntem divorțați de 6 ani și NU ne-am împăcat, NU suntem împreună! Și ca să clarific toate aspectele și toate întrebările, NU locuim împreună! (de câțiva ani chiar) Vă rog să nu mai speculați!”, a scris Misha într-un InstaStory.

Connect-R speră să se împace cu Misha

Chiar dacă au trecut câțiva ani de la divorț, Connect-R a mărturisit în cartea sa autobiografică că ar dori să se împace cu Misha. Artistul a decis să nu își refacă viața decât atunci când fosta sa soție va începe o altă relație.

El consideră că distanța dintre ei este o binecuvântare și nu și-a pierdut speranța că ea îl va putea ierta într-o zi.

„Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva.

Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată.

Citește și: Anamaria Prodan nu s-a prezentat la ultimul termen în procesul de divorț. Motivul invocat de impresară: „Îl lăsăm să se dea în spectacol”

Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face. Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă.

Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare”, s-a confesat Connect-R în cartea lui, „Din livada cu nuci”.