Monica Davidescu a vorbit fără filtru despre unele aspecte din viața sa, printre care și ideea de a nu împărtăși cu ceilalți atunci când trece prin momente grele. Vedeta își ascunde durerile și nu este deloc transparentă când vine vorba de suferințe și momente dificile.

Monica Davidescu suferă în tăcere, ascunzându-și durerile

Monica Davidescu a fost foarte sinceră în cadrul emisiunii „Play IT”, recunoscând că este genul de persoană care nu împărtășește cu cei din jur atunci când trece prin momente dificile.

Actrița preferă să sufere în tăcere și să treacă singură prin suferințe. A mărturisit că nu a fost învățată să se plângă de dureri, însă obișnuiește să împartă de fiecare dată fericirile. Monica Davidescu este transparentă în momentul în care este fericită și încearcă să împartă în jurul ei acea stare de bine.

Citește și: Aluziva trage un semnal de alarmă asupra distribuirii pozelor obscene ale tinerilor, în online. Astfel de acțiuni pot fi considerate infracțiuni: „Și gesturile astea sunt forme de violență”

„Îmi ascund durerile. Deci dacă mă doare ceva, nu ai să vezi și asta, nu cred că e neapărat bine, că sufăr în tăcere, dar dacă am o problemă, dacă mă doare capul... știi cum, fiecare trece prin ale lui, atunci asta o să-mi ascund de fiecare dată.

Poate sunt mai tăcută, poate nu sunt atât de sociabilă, dar o să-mi ascund această durere pentru că nu am învățat să spun: „Mamă, am o greutate pe suflet, trebuie neapărat să o împart cu ceilalți”, dar dacă

am o fericire, atunci o împart și parcă te oblig să fii fericit cu mine”, a declarat Monica Davidescu, în cadrul emisiunii „ Play IT ”.

Este zâmbetul Monicăi Davidescu doar pentru imagine?

Moderatoarea emisiunii „Play IT”, Bianca Iordache, a observat faptul că Monica Davidescu este mereu cu zâmbetul pe buze și pare să fie mereu într-o dispoziție bună, motiv pentru care a întrebat-o dacă aceste lucruri sunt doar de imagine și le face doar pentru cameră.

Monica Davidescu a fost sinceră și a mărturisit că zâmbetul pe care îl afișează este un filtru necesar pentru a împărți fericire în jurul ei, un aspect foarte important pentru ea.

Citește și: Andreea Mantea, declarații șocante despre boala autoimună de care a suferit: „ Am obosit, cred că acesta este răspunsul”. Modul miraculos prin care s-a însănătoșit

„Dacă mă uit la propria mea imagine, mi se pare că da, dacă îmi pun un zâmbet, am acel filtru necesar: un zâmbet care poate să facă ziua mai bună celui care privește, care îmi face mie însămi ziua mai bună pentru că un zâmbet transformă puțin totul.

Probabil și de asta îmi ascund când mă doare ceva...(...) Știu doar că un zâmbet poate să schimbe în bine și viața pivitorului și a ta personală”, a mai spus Monica Davidescu.