În această seară, de la ora 22:00, în serialul „Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, îl regăsim pe Îlgaz devastat din cauza situației dramatice în care se află sora sa mai mică, Defne.

Cazul uciderii miresei Ferda este din ce în ce mai complicat și continuă să facă victime în rândul celor implicați. Îlgaz se învinovățește pentru situația teribilă prin care trece familia sa și nu suportă gândul că „nu îi poate apăra” pe cei dragi.

Ceylin este alături de soțul său în această grea încercare și nu se da bătută până nu află informații importante despre răpitorii lui Defne chiar de la Metin.

Autoritățile încearcă fără încetare să dea de urma răpitorului lui Defne, în vreme ce Salim așteaptă să fie eliberat din închisoare. Când Eyup apare în fața procurorilor, oferind detalii despre răpirea micuței Defne, aceștia demarează imediat investigațiile la fața locului, unde martorul a declarat că a văzut fetița.

Cum va reacționa Îlgaz atunci când ajunge față în față cu Salim, cel din pricina căruia Defne a fost răpită, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul „Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.