În urmă cu un an, Theo Rose și Anghel Damian au trecut prin cele mai frumoase momente din viața lor. Vedeta a adus pe nume un băiețel, care de atunci le bucură fiecare zi din viață. După ce familia lor a devenit mai mare, o decizie de comun acord a fost să se mute într-o casă nouă, departe de haosul din Capitală.

Motivul pentru care Theo Rose a plecat din casa în care locuia cu Anghel Damian

Cântăreața are o relație foarte bună cu cei de acasă, motiv pentru care le-a povestit anumite aspecte celor de pe Instagram. Aceasta a vorbit despre temperaturile foarte mari și a mărturisit că cea mai bună decizie pe care a luat-o a fost să se mute în noua casă, aproape de o pădure.

Citește și: VIDEO Centrul Vechi, raiul vânzătorilor de substanțe interzise. Clădirile părăsite au devenit biroul celor care se ocupă cu vânzarea lor

„Cea mai bună alegere a fost să ne mutăm aproape de pădure. E mult mai răcoare, sunt câteva grade în minus față de zonele aglomerate sau centrale ale Bucureștiului și în dimineața asta m-am trezit fixată, că dacă am cântări sâmbătă târziu, duminică ratez biserica. Și azi m-am trezit fixată că trebuie să ajung la biserică. Și mă duc pe jos, am blugi lungi pe mine. Asta e temperatura vieții mele”, a

spus Theo Rose pe rețelele de socializare.

Ce a mărturisit Theo Rose despre nuntă

Theo Rose a declarat că vede nunta ca pe un eveniment intim și un legământ între doi oameni. Ea consideră că o nuntă cu mulți invitați ar urma să aibă loc abia după acest legământ. Cei doi au o relație foarte frumoasă și se bucură de micuțul lor în fiecare zi.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre ce s-a schimbat între ea și Anghel Damian: „Ne pregătim sufletește și psihic, deja a început o perioadă dificilă”

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genu.

Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”, a spus Theo Rose pentru Viva.