Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, telespectatorii își vor revedea eroii preferați puși în fața unor noi încercări ale destinului.

Dacă până acum Melis triumfa în fața mamei sale, de fiecare dată când “apărea” o situație tensionată în casă, acuzându-și “rivala” în fața părinților de toate problemele din familie, de care Zeynep ar fi fost vinovată, iată că destinul devine favorabil pentru încercata Zeynep.

Din cauza suferințelor provocate de evenimentele neplăcute prin care Melis a făcut-o să treacă, Zeynep o va înfruntă pe fiica lui Feraye cu toată puterea, chiar în fața acesteia. Când Feraye află ce a fost în stare să facă fiica ei, va lua o decizie care o va tulbură peste măsură pe Melis.

Și pentru Elif se anunță momente uluitoare, la care frumoasa stagiară a lui Kuzey a tânjit vreme îndelungată.

O discuție surprinsă de Naciye, între fiul sau și Elif, reușește să o impresioneze profund pe mama chipeșului avocat. Mai mult, Elif va demonstra, în fața tuturor că este o persoană demnă de încredere, iar reacțiile celor din jur vor șoca.

Ce decizie va lua Feraye în legătură cu Melis și ce gest uluitor va face Naciye, în ceea ce o privește pe Elif, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.