“Nikita”, așa cum este cunoscută publicului român, este invitata unei noi ediții “În oglindă”, vineri, de la ora 22:00  la Kanal D2.

Mihaela Nicoleta Ispas atrăgea atenția publicului din România în urmă cu 20 de ani și încă mai trezește interesul românilor și acum, după 16 ani de când a plecat în Spania.

În ediția de vineri a emisiunii “În oglindă”, o vom redescoperi pe cea care s-a autointitulat “Nikita”, vom afla cum i-a fost viața, dar și cine este femeia matură care ni se înfățișează astăzi.

Când România a <descoperit-o> pe “Nikita”, nimeni nu știa că în spatele acestei imagini, pe care și-a creat-o în ochii tuturor, se ascunde o copilărie de coșmar, o existență plină de încercări.

Nu pot explica în cuvinte, absolut niciodată, viața pe care am avut-o!”,  mărturisește Nikita vizibil emoționată.

Ajunsă la anii maturității, invitata lui Mihai Ghiță ne dezvăluie lecția pe care nu o va uita niciodată în viață, după teribilele momente trăite în copilărie și nu numai.

Oferi respect, primești respect! Având onoare, ai caracter și ești definit ca o om! Și să nu uiți niciodată de unde ai plecat! ”, mai spune “Nikita”.

Nevoită de foarte multe ori să o ia de la capăt, “Nikita” de astăzi se arată publicului, la “În oglindă”, altfel decât o cunoaștem până acum. Ce a marcat-o cel mai mult pe aceasta, încă din anii copilăriei, ne spune chiar ea.

Citește și: Confesiunile emoționante ale lui Armin Nicoară la “În oglindă”, emisiune difuzată duminică, la 22:00, la Kanal D2 “Și acum, dacă aud vocea lui, un pic mai stridentă, mă iau fiorii!”

“Dacă ar fi să îmi aduc aminte, aș plânge și nu m-aș mai opri! (…) M-am <trezit> un copil amărât, chinuit, dat deoparte de cealaltă familie; și, întotdeauna, o slugă! (…) Într-o continuă mișcare, trebuia să spăl, să fac mâncare, ca un om matur, eu fiind atunci la vârsta de 6-7 ani, cum este fetița mea

Vanessa, care are 8 ani acum. (…) Cea mai mare fericire a mea (în copilărie – n.r.) a fost când mi-am cumpărat cartea de citire din clasa a III-a, cea cu roșu, de pe vremurile noastre. Eu n-am știut niciodată, până la vârstă de 10 ani, ce înseamnă <ziua mea>, până când mi-au spus vecinii și mi-au adus un cadou. (…) Durere, chin, suferință… ce pot să spun? Mai oribil decât atâta nu se poate spune!”, rememorează, extrem de emoționată, “Nikita”.

Mihaela Nicoleta Ispas a avut o viață grea, două familii, iar despre aceste momente dramatice din viața ei face dezvăluiri cutremurătoare.

“Nu există pentru mine prima familie, din moment ce m-au chinuit, schingiuit și aruncat pe străzi … până mi-am luat viața în piept, și devenind Nikita, dată fiind viață dur[ și fiind o fată singură în lume. Despre prima familie nu mai vreau să pomenesc niciodată.

Prima mea familie o reprezintă prietenii, cunoștințele (…) Eram slugă în propria casă, până am terminat școala 171, din București, clasa a VIII-a, am avut parte de chin și bătaie încontinuu și a trebuit să plec. (…) <Mam a > pentru mine înseamnă femeile care au fost lângă mine și m-au ajutat, la greu. Important în ziua de astăzi este cine te crește, nu cine te-a născut, abandonat și schingiuit! (…) Cu toate grijile unei persoane mature eu eram încărcată! (…) Eu n-am știut ce este aia copilărie până nu mi-am făcut-o eu singură!”,  sunt parte din dezvăluirile făcute, printre lacrimi, de “Nikita”.

Citește și: Armin Nicoară, în lacrimi în fața lui Mihai Ghiță! Artistul a mărturisit ce a îndurat pe parcursul vieții: „Singura salvare pentru mine a fost credința”

Nu ratați, vineri de la ora 22:00, o ediție tulburătoare a emisiunii “ În oglindă ”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D2.