Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare este o perioadă dificilă pentru Oana Lis, deoarece îi aduce aminte de pierderea unei persoane extrem de dragi. Vedeta și-a pierdut mama când avea doar 13 ani, în Săptămâna Mare, chiar înainte de Paște. Din acel moment, Oana Lis a rămas cu un gol în suflet, care se adâncește de fiecare dată în perioada sărbătorilor pascale.

Citește și: Oana Lis are nevoie de bani pentru tratamentul lui Viorel Lis! Crede că a găsit soluția salvatoare, dar fostul edil nu este deloc încântat: „Nu este nicio rușine”

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Oana Lis a mărturisit că nu o să uite niciodată pierderea mamei sale. Soția lui Viorel Lis a declarat că această perioadă este una care îi readuce aminte de femeia care a adus-o pe lume, iar pierderea ei i-a adus multă durere în suflet. Vedeta a mai spus că va da ceva de pomană în memoria celei care i-a dat viață.

„E o vorbă din bătrâni, cu un ochi plâng, cu un ochi râd. În săptămâna asta, Săptămâna Patimilor, mama mea a murit acum mulți ani. Nu o să uit niciodată acest lucru și în primul rând, o să mă gândesc să dau ceva de pomană. Cred că nu trebuie să uităm de cei adormiți, cum se spune. Să ne ocupăm și de însemnătatea sărbătorilor de Paște și a ceea ce înseamnă din punct de vedere religios.

Chiar dacă au trecut atâția ani, atunci când îți moare un părinte, la mine mama, cu tatăl nu am avut o relație bună, îți rămâne în suflet această durere peste ani”, a declarat Oana Lis.

Ce a ajuns Oana Lis să vândă, în criză de bani: „Cu cât sa vând crucea aceasta?” 

Oana Lis le-a transmis recent urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că este nevoită să strângă o sumă de bani, motiv pentru care a început să vândă diferite obiecte

din casă sau articole vestimentare. Ea este hotărâtă să scoată la vânzare inclusiv crucea lui Viorel din Cimitirul Săpânța. Nu este prima dată când soția fostului edil își vinde obiectele personale. Ea a apelat la această metodă de multe ori, în special pentru a îl ajuta pe soțul ei. De data aceasta, urmăritorii vedetei au fost surprinși că vedeta ar putea renunța la crucea lui Viorel Lis. 

„Cu cât sa vând crucea aceasta?....Dați-mi

păreri, vă rog. Nu cred că mai are cineva din lume acasă cruce de Săpânța. Maestrul care a făcut-o, un om minunat, nu mai e printre noi”, a scris Oana Lis, în mediul online.