A fost o zi foarte importantă în familia Oanei și a lui Viorel Lis! Fostul primar a împlinit respectabila vârstă de 81 de ani și a fost sărbătorit într-un mod inedit de către partenera sa de viață.

Pe 19 februarie, de aniversarea fostului edil, acesta a ajuns la un cazinou, unde Oana Lis a pus la cale o surpriză pentru soțul ei. A fost un moment de mare bucurie pentru fostul om politic, în special pentru că problemele de sănătate l-au ținut mai mult în casă în ultimii ani.

Ei bine, de ziua sa, Viorel Lis a ajuns la păcănele, una dintre marile sale pasiuni. Fostul edil a fost sărbătorit și de către angajații sălii de jocuri de noroc, care i-au adus un tort ornat cu „77777”, combinația câștigătoare.

Alături i-a stat în permanență Oana Lis, care a glumit și a spus că în sfârșit poate să joace după bunul plac, pentru că acum e major, după ce a întors cifrele de pe tort, astfel formând numărul 18.

„La mulți ani, Viorel! De astăzi, domnul Lis are voie oficial să intre în cazinou: 18 ani!(...) Îi urez să se păstreze așa cum este! Dacă îl am acasă, așa cum e el, eu sunt fericită”, a spus Oana Lis.

Citește și: Oana Lis, despre zvonurile că Viorel Lis nu ar mai fi în viață! Soția fostului edil a lămurit întreaga situație: „Are niște boli cronice care s-au agravat”

În ceea ce privește dorințele lui Viorel Lis, acesta spune că la vârsta înaintată pe care o are poate să mai spere doar la sănătate. Edilul își dorește foarte tare să scape de problemele care nu îi dau pace. 

Printre urările frumoase pe care le-a primit cu ocazia zilei de naștere s-au strecurat și anumite înțepături din partea unor persoane pe care edilul nu le-a numit, însă care îl îndemnau pe fostul om politic să își caute locul de veci. 

„Nu am putut să sărbătoresc undeva anume pentru că mi-e foarte greu să mă deplasez. Am sărbătorit alături de nevastă.  E bine că pot să mai trăiesc, nu e treaba nimănui cât trăiește omul. Unii spun că să-mi sărbătoresc ziua la Bellu. La vârsta mea îmi doresc să nu mă mai doară nimic. Am probleme mari cu picioarele”, a spus Viorel Lis, la România TV.