Oana și Viorel Lis formează un cuplu din anul 1998, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit civil abia în anul 2009, Viorel Lis fiind la cea de-a treia căsnicie. Oana Lis și-a respectat jurămintele din ziua nunții și îi este alături soțului ei și la bine, dar și la rău. Ajuns la vârsta de 80 de ani, fostul edil al Capitalei se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar cel mai mare sprijin este chiar soția lui.

Chiar dacă s-au confruntat întotdeauna cu critici, ei au demonstrat că povestea lor de dragoste este adevărată. 

Citește și: Oana și Viorel Lis, mărturisiri emoționante. Fostul edil, plin de recunoștință față de partenera sa: „Nu mă așteptam să rămână cu mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân”

Oana Lis este apreciată pentru simțul umorului, cu care îi surprinde de fiecare dată pe internauți.

Ea a făcut de multe ori glume pe baza faptului că s-a căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. De data aceasta, soția lui Viorel Lis a postat un mesaj în care anunță că a început să fie căutată de bărbați mult mai tine decât ea, chiar adolescenți. Internauții s-au amuzat și ei de confesiunea Oanei Lis, în care spune că a trecut „de la pensie” la „alocație”, semn că i-au scris mulți tineri. 

„Doamne, începe să se adeverească recunoștința Universului. Îmi scriu puștanii să mă scoată din post!!! Trec de la o extremă a cealaltă! De la pensie la alocație”, a glumit Oana Lis pe rețelele de socializare.

Oana Lis are grijă singură de soțul ei: „Mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil” 

Oana Lis are în continuare grijă singură de soțul ei. Anul acesta, el a fost nevoit să stea o perioadă internat în spital, timp în care soția lui s-a internat alături de el, pentru a îi fi alături. Ea a mărturisit că preferă sî aibă ea grijă de tot, chiar dacă asta înseamnă să facă multe sacrificii, inclusiv să vândă lucruri din casă. Soția fostului edil a mai spus că nu își dorește să îl trimită la azil, deoarece poate să se ocupă singură de el.

„Atâta timp cât e bine și conștient, eu cred că poate sta acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine, oamenii mă pun într-o lumină proastă. De ce există doar titluri negative, de ce nu există și știri pozitive? Eu sunt un om minunat care are grijă de el. Apoi citesc în ziare despre mine alte lucruri, mă deranjează, evident, eu acum lucrez ca psiholog, online, dar lucrez.

Și vreau să fiu respectată”, a declarat Oana Lis, într-o emisiune TV.