Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au pus punct căsniciei după mai bine de 7 ani de zile. „Querida” a confirmat recent despărțirea și a făcut deja și primele declarații despre noua iubită a fostului ei soț. Vedeta se simte foarte trădată pe bărbatul cu care s-a iubit atâția ani. Ea a dezvăluit că Alex Ashraf locuiește deja cu noua lui iubită, despre care spune că ar fi o femeie de moravuri ușoare. 

Citește și: Gestul făcut de Oana Zăvoranu, după ce a confirmat divorțul de Alex Ashraf: „În sfârșit sunt o femeie liberă! Aștept pretendenții”

„Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva(...)

El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că conștientizează. E o cădere prea mare (...)  Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar”, a declarat Oana Zăvoranu pentru CANCAN.RO.

Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa fostului soț: „I-a făcut casă, i-a luat mașină, i-a plătit operațiile estetice” 

Oana Zăvoranu a făcut acuzații la adresa fostului ei soț! Vedeta a mărturisit că Alex Ashraf lua bani din casă, pe care ulterior îi cheltuia cu noua lui iubită. „Querida” a dezvăluit vă nu a observat lipsa banilor imediat, mai ales că nu dispăreau sume mari deodată.

Bruneta mai susține că fostul ei soț i-a plătit noii sale iubite casa, mașină, cât și operațiile estetice. În noua casă în care locuiește acum, Oana Zăvoranu susține că Alex Ashraf locuiește ca în „pușcărie”, deoarece există camere video-audio. 

„Nu mi-am dat seama ce făcea cu banii, el lua așa câte puțin, câte puțin, fără să-mi dau seama. Cu cine a ajuns Alex să umble…Tot timpul îl stresa că vrea să fie vedetă.

El e ca într-o pușcărie acolo, trebuie să-i spună tot ce face(...) I-a făcut casă, i-a luat mașină, i-a plătit operațiile estetice. Ea nu avea nimic, nici măcar un dulap. Am aflat asta abia prin iulie.

Alex a cunoscut-o pe TikTok. Ea acum este plecată acolo. El o așteaptă cumințel în casa făcută pe banii mei, unde are puse camere video-audio ca la pușcărie”, a

mai spus bruneta, pentru sursa citată mai sus.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în anul 2016, iar povestea lor de iubire a fost una foarte strânsă. Cei doi au fost și parteneri de afaceri, iar căsnicia lor părea una extrem de consolidată. Între cei doi există o diferență de vârstă de 14 ani, dar care nu le-ar fi pus niciodată probleme în relație, susțineau ei. După luni de zile în care a negat separarea, Oana Zăvoranu a confirmat recent divorțul de Alex Ashraf, care ar fi fost cel care a depus  actele de divorț.