Otilia Bilionera s-a căsătorit cu iubitul ei turc, Bekir Ali, iar vestea i-a luat prin surprindere pe fanii artistei. Cei doi se iubesc de mai bine de un an de zile, iar recent au spus și „Da” în fața stării civile. Evenimentul a avut loc în mare secret, în luna august, însă urmează ca artista și iubitul ei turc să facă și nunta în anul 2024.

Citește și: Elena Gheorghe a făcut spectacol la nunta fratelui său! Artista a urcat pe scenă și a făcut furori

Celebra cântăreață a făcut primele declarații despre evenimentul care ar urma să aibă loc în luna august 2024, asta dacă nu își vor schimba planurile între timp. Otilia Bilionera nu a pus încă la punct fiecare detaliu pentru nuntă, însă își dorește să fie una numeroasă.

„Am făcut doar cununia civilă și petrecerea, de fapt, nunta o să o facem și cu familia mea, și cu familia lui, cu toată lumea.

Eu sper în august. Niciodată nu îmi fac planuri, adică nu obișnuiesc să plănuiesc ceva și să spun, gata, o să se întâmple. Dacă e să fie totul așa pregătit, se întâmplă, dar nu-mi place să plănuiesc lucruri”
, a spus Otilia Bilionera, pentru un post de televiziune.

Soțul Otiliei Bilionera este mai mic cu 8 ani de cât artistă: „E un tip foarte matur”

Otilia Bilionera și Bekir Ali Karakas trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Vedeta a fost cerută în căsătorie cu un inel de logodnă cu diamante și safir, care valorează 20.000 €. Cei doi au planuri mari de viitor, iar diferența de vârstă dintre ei nu se simte, susține artista. Otilia Bilionera are 31 de ani, iar soțul ei are 23 de ani. Ea are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei, care se ocupă de afacerile familiei din adolescență.

„L-aș descrie în cei mai sinceri termeni. E un tip foarte matur. Foarte deștept în ciuda vârstei. Este un om responsabil și foarte relaxat. E omul care îmi aduce liniștea de care am ne­voie. Are calitățile pe care ­le-am căutat tot timpul la un bărbat. Are 23 de ani, este jumătate turc, jumătate georgian după mama lui. Conduce cu mare reponsabilitate afacerile familiei. Are o firmă de construcții și administrează hotelul familiei de la vârsta de 18 ani.

De-atunci, din păcate, a rămas fără tată și a devenit stâlpul familiei. Are o singură soră mai mică și e căsătorită în Danemarca”, a declarat artista, pentru Click.

Artista internațională a mai dezvăluit că părinții ei sunt extrem de fericiți pentru căsnicia ei, în special tatăl ei. Otilia Bilionera a mărturisit că tatăl ei se bucură că nu s-a căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă.

Ea așteaptă cu nerăbdare nunta, care va avea loc anul viitor, pentru a se bucura alături de familia sa, cât și a soțului ei.