În această seară, într-un nou episod din serialul “Gomora”, fanii îndrăgitului serial difuzat la Kanal D2, vor putea urmări noi evenimente pline de suspans ce se petrec în interiorul clanurilor mafiote italiene care luptă continuu pentru a-și revendica cele mai importante teritorii.

Mimmo si Giovanni descoperă cu stupoare că pe terenul unde își dorește să construiască ceea ce se dorește a fi cel mai mare aeroport din Italia Genny Savastano sunt probleme grave, mai ales că spațiul era destinat unui cimitir.

Citește și: Ce spune Salvatore Esposito despre rolul său din serialul “Gomora”, care l-a propulsat pe scena cinematografiei mondiale: „A fost de departe rolul meu cel mai provocator!”

Alberto Resta ia legătură cu Genny și încearcă să rezolve problema, astfel că descoperirile macabre să nu le împiedice dezvoltarea proiectului. Genny îi cere sfatul, în această delicată problema, frumoasei Tiziana, care trebuie să găsească o solutie benefică proiectului său.

Genny Savastano îl va cunoaște pe Walter Ruggeri, tatăl unui coleg de la școală lui Pietro, care este magistrat, iar între cei doi vor apărea anumite tensiuni, cei doi bărbati aflându-se de părți opuse ale legii. Marele eveniment din viața Patriziei este pe cale să se petreacă, aceasta urmând a se căsători cu Michelangelo. Nelipsit de la nuntă va fi Genny care va surprinde prin atitudinea sa.

Ce se întâmplă atunci când Ferdinando se întâlnește cu Alberto Resta și îi cere, în baza unor informații secrete aflate, să iasă cât mai repede din afacerea în care a investit alături de Genny Savastano, și ce cadou incredibil îi va face mafiotul, Patriziei, chiar în ziua nunții puteți afla în această seară, de la ora 22:30 într-un nou episod din “Gomora”, numai la Kanal D2.