Frumoasa actriță Pînar Deniz, cea care da viață personajului principal feminin Ceylin, din serialul „Secrete de familie”, difuzat, începând de mâine, la Kanal D2, este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase, talentate și apreciate actrițe din Turcia.

Recent, Pînar Deniz s-a bucurat de o vacanță inedită în Dubai, alături de iubitul său, Kaan Yildirim, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de aproape doi ani.

Cei doi îndrăgostiți nu și-au uitat fanii și au împărtășit cu aceștia, prin intermediul conturilor de socializare, momente unice din vacanța lor. Îmbrățișați, fericiți sau chiar bucurându-se de plimbare cu cămila prin deșert, tânărul cuplu a atras nenumărate aprecieri și comentarii din partea fanilor.

„Cea mai frumoasă femeie din Univers, nu din lume”; „Fie ca să te distrezi și să iubești pentru totdeauna. Te iubim foarte mult, ador comportamentul tău natural și sincer”,  sunt doar câteva dintre gândurile frumoase adresate talentatei și apreciatei actrițe turce.

Pînar Deniz își invită telespectatorii să o urmărească, în rolul ambițioasei avocate Ceylin, începând de mâine, 16 martie, de la ora 22:00, la Kanal D2, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul „Secrete de familie”. Îndrăgita producție turcească va putea fi urmărită, săptămânal, sâmbătă și duminică, de la ora 22:00, la Kanal D2, iar telespectatorii vor putea revedea episoadele difuzate în weekend, lunea, de la ora 23:00.

Sursa:  https://www.cnnturk.com/magazin/galeri/begeni-butonu-coktu-yarginin-ceylini-pinar-deniz-ve-kaan-yildirim-dubaide-aska-geldi-2095561?page=1