“Facem școala bine!”, campania Radio Impuls, prin intermediul căreia școlile sunt echipate cu panouri fotovoltaice, ajunge la cea de-a cincea ediție.

După ce a renovat și dotat cu panouri fotovoltaice mai multe școli din România, Radio Impuls și partenerul său Parapet continuă să investească în educație dând startul unei noi ediții a campaniei care a devenit deja tradiție.

Începând de astăzi, ascultătorii Radio Impuls sunt invitați să înscrie școala care are nevoie de această dotare în campania “Facem școala bine!” trimițând un email, până la 31 mai, la adresa școala@radioimpuls,

cu fotografia școlii, precum și cu o scurtă descriere a respectivei instituții de învățământ.

Patru școli vor intra în etapa finală a concursului, iar prezentatorii Radio Impuls vor face totul pentru a atrage voturi către școala atribuită fiecărei emisiuni în parte, începând din 3 iunie, odată cu intrarea în a două parte a campaniei. Ascultătorii vor avea ocazia să voteze școala preferată, din cele patru școli selectate, din 3 iunie, urmând ca școala cu cele mai multe voturi să beneficieze de panourile fotovoltaice oferite de partenerul competiției, Parapet.

Emisiunile “Dimineața pe doi cu Greeg și Moga”, “Morning Latte”, “Uzina de dume” și “Bară la bară” vor avea repartizată câte o școală pentru care vor face lobby intens. Greeg, Andrei Moga, Alexandra Enășoaie, Ștefan Coroian și Mihai Hînda vor intra în cursă și vor încerca să atragă cât mai multe voturi din partea ascultătorilor, astfel încât școala pe care o reprezintă să câștige.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului găsiți accesând pagina www.radioimpuls.ro/regulamente/.