Radu Andrei Tudor, primele declarații despre venirea la Kanal D2. Prezentatorul TV va aduce în fața românilor Jurnalul Kanal D2. Omul de televiziune îi va informa pe telespectatorii din fața micilor ecrane încă din prima zi în care noua televiziune se va lansa.

Pentru că mai este foarte puțin până în momentul în care noul post de televiziune va putea fi urmărit de milioane de români, Radu Andrei Tudor a vorbit deschis despre ce înseamnă pentru el noul proiect în care este implicat.

Radu Andrei Tudor, primele declarații despre venirea la Kanal D2. Omul de televiziune a făcut mărturisiri despre NEWSTIME

Kanal D2 va putea fi urmărit de către români începând cu data de 2 aprilie 2023. Tot din această zi, oamenii o să îl aibă alături de ei pe Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME și cel care le va aduce în case știrile care contează.

Citește și: Radu Andrei Tudor vine la Kanal D2!

Prezentatorul TV va fi la pupitrul NEWSTIME încă din 2 aprilie, de la ora 21:00, în cadrul unei ediții speciale. Ulterior, NEWSTIME va fi difuzat de luni până vineri, tot de la ora 21:00, la noua televiziune din portofoliul Grupului Dogan Media Internațional. Radu Andrei Tudor așteaptă cu nerăbdare să ia parte la noua producție media, pe care o consideră o adevărată provocare.

„Una (n. red. o provocare) pe care o așteptam destul de mult. La început, când se lansează o televiziune, foarte multă lume se întreabă de ce e nevoie de încă o televiziune, iar grila de programe și cam tot ce au pregătit colegii de la KANAL D2 m-a convins să cred că, chiar este nevoie de KANAL D2. Eu sunt cu partea de știri, informație relevantă, de la ora 21.

NEWSTIME este programul cu care îi aștept pe telespectatori.”, a declarat Radu Andrei Tudor, la Știrile Kanal D.

NEWSTIME, un jurnal de știri diferit. Radu Andrei Tudor a dezvăluit de ce este specială noua producție Kanal D2

NEWSTIME este jurnalul de știri mult așteptat de români, pe care Radu Andrei Tudor este mai mult decât încântat să îl prezinte.

Omul de televiziune a mărturisit că programul este realizat într-un mod inedit, ceea ce îi va face cu siguranță pe români să urmărească cu sufletul la gură informații de actualitate, dar și povestiri emoționante, demne de menționat.

Citește și: Ce vor vedea telespectatorii la Kanal D2, începând din 2 aprilie, ziua lansarii noii staţii TV!

„Telespectatorii noștri vor găsi la ora 21, o oră nu aleasă întâmplător, toate informațiile importante ale zilei, însă își vor putea face o idee și despre ce se

întâmplă în zilele următoare. Noul jurnal are în vedere mai multe linii. Vrem să acoperim cam tot ce s-a întâmplat important peste zi, însă sunt foarte multe povești ale oamenilor. M-a atras foarte mult această idee, să vezi și povestea din spatele unei știri, dar și poveștile unor oameni așa ca noi, oameni absolut normali. Și noi vrem să aducem acest lucru în fața telespectatorilor Kanal D2. Este o promisiune pe care vreau să v-o fac solemn astăzi, chiar în prima zi când oficial sunt aici, sunt al vostru, în marea familie Kanal D. Sunt fericit că fac parte din echipa Kanal D și cred că o să facem o treabă foarte bună.”, a mai spus prezentatorul TV.