Când se difuzează „În Oglindă”, emisiunea prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D2. Lansarea noului post de televiziune aduce cu ea o premieră care îi va face cu adevărat fericiți pe români.

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din mediul online vine pe micile ecrane. „În Oglindă”   aduce episoade incitante și invitați care mai de care mai interesanți, spre marea încântare a telespectatorilor. 

Când se difuzează „În Oglindă”, emisiunea prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D2

Una dintre emisiunile care au avut un succes răsunător în mediul online ajunge pe micile ecrane! „În oglindă”, producția care de aproximativ un an aduce în fiecare săptămână în fața românilor interviuri cu persoane care mai de care mai interesante face de acum parte din grila Kanal D2.  

Citește și: Când începe Postul Sfinților Petru și Pavel 2023. Data la care creștinii ortodocși intră în post

R omânii vor putea urmării seria de interviuri emoționante, pline cu lecții de viață și destăinuiri de excepție, prezentată de Mihai Ghiță, în fiecare vineri, de la ora 22:00, la Kanal D2. Fiecare final de săptămână le va da astfel posibilitatea românilor de a urmări pe micul ecran destăinuirile unor vedete, dar și ale unor persoane mai puțin cunoscute, dar cu povești de

viață la fel de interesante, care sunt cu adevărat demne de urmărit. 

Emisiunea este prezentată de unul dintre profesioniștii Kanal D, Mihai Ghiță

Mihai Ghiță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. Acesta este cunoscut în special pentru emisiunea de reportaje „Asta-i România”, pe care o realizează la Kanal D.

Citește și: Acatist Postul Paștelui 2023. Se citește pentru iertarea păcatelor și eliberarea sufletului de povară

Prezentatorul TV are o vastă experiență în lumea presei, grație pozițiilor pe care le-a deținut pe parcursul timpului în cadrul mai multor posturi de radio și de televiziune, unde a reușit să capteze atenția publicului din țara noastră. Talentul de care a dat dovadă pe parcursul timpului și empatia pe care a arătat-o în timpul interviurilor emoționante pe care le-a realizat în ultimul an l-au făcut pe Mihai Ghiță unul dintre preferații românilor.