Scandalul palmierilor din Capitală nu e nici de departe încheiat. În timp ce primarul general a scos ieri copacii plantați în piața unirii, primarul sectorului 3 i-a replantat... în fața primăriei. Acesta anunță că cei aproape 300 de palmieri vor fi puși în tot sectorul, iar alături de ei și portocali și mandarini. În plus, 10 măslini au fost plantați la primărie și în fața unor biserici.

Trei dintre palmierii care au ajuns măr al discordiei între Robert Negoiță și Nicușor Dan- au fost plantați în cele din urmă pe bulevardul din

fața primăriei sectorului trei- printre măslinii care deja au prins rădăcini. Iar pe viitor- vor răsări mandarini și portocali.

Alți 14 palmieri au fost plantați în acest sfârșit de săptămână pe podul nefinalizat care ar trebui să lege capitala de autostrada, dar sunt în total 300 de pomi exotici care în curând vor umbri și alte străzi din sector- chiar și la Unirii- amenință Negoiță.

Specialiștii spun că astfel de copaci trebuie să primească o îngrijire specială, chiar dacă sunt aclimatizați.

Dar Robert Negoiță spune că s-a pregătit pentru ce-i mai rău și a dus jurnaliștii în pepiniera de la Hala Laminor- acolo unde există și curmali care pe timp de vară ar putea să apară pe străzi! Pe străzi vor ajunge doar plantele aclimatizate- spune primarul Robert Negoiță. Cele care sunt aclimatizate vor fi plantate pe străzi.