Un șofer din Neamț și-a distrus mașina în fața polițiștilor, care l-au oprit în trafic. Nemulțumit că a rămas fără certificatul de înmatriculare, bărbatul și-a lovit mașina de mai multe ori cu stingătorul de incendii din portbagaj, asta în timp ce transmitea în direct scena halucinantă pe rețelele de socializare. Imaginile sunt filmate chiar de proprietarul mașinii.

Citește și: Șoferul care l-a ucis pe Cristian, polițistul din Galați, urmează la rândul său să devină om al legii! Tânărul de 25 de ani e student la Academia de Poliție

Bărbatul a fost tras pe dreapta în Rosnov, la un filtru al poliției rutiere, la care participau și angajații RAR. Din cauza unor defecțiuni, i s-a reținut certificatul de înmatriculare. De aici a pornit scandalul monstru. Bărbatul susține că mașina circula fără defecțiuni grave. Atitudinea din timpul transmisiunii în direct i-a adus însă și altă sancțiune.

„Autoturismul în cauză prezenta multiple defecțiuni. Conducătorul auto, nemulțumit de măsurile luate, a adresat injurii și cuvinte jignitoare, distrugând mai multe elemente ale autoturismului său.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională”
, a declarat Dimitrie Mocanu, IPJ Neamț.

Ulterior, bărbatul a făcut o altă transmisiune live și a ținut să se laude cu faptul că își va cumpăra altă mașină.