O tânără de doar 25 de ani a fost ucisă cu bestialitate de soțul ei chiar în văzul copilului lor. Bărbatul era gelos pentru că femeia plecase să lucreze pe litoral și l-a folosit pe băiat ca să o convingă să se întoarcă. Crima a avut loc imediat după ce tânăra și-a strâns în brațe copilul atunci când s-au revăzut.

Citește și: VIDEO Criminalul Marinei Gavrilă, dentista din Brăila, este de negăsit. Polițiștii îl caută de mai bine de 48 de ore

Cei doi soți formau un cuplu de opt ani, însă s-au căsătorit abia în 2020. Au împreună un băiețel de doi ani și până de curând au locuit la casa unei bunici, în localitatea Vadu Pașii. Tânăra a lucrat ca vânzătoare în Buzău, iar de puțin timp, patronul ei a transferat-o la un punct de lucru de pe litoral, în perioada sezonului estival.

Asta l-ar fi înfuriat la culme pe bărbat.

Gelos, bărbatul a sunat-o pe soție și a convins-o să părăsească locul de muncă și să se întoarcă acasă. Imediat ce a revenit, tânăra a mers să-l vadă pe copil și a adus niște cadouri, iar acolo și-a găsit și sfârșitul.

„El era psihopat, nebun așa de dragoste. Era gelos. Copilul când a văzut-o, era bucuros. A pupat-o dată, de două ori și el zice: Hai să vorbim și noi.

Numai noi, separat. Doamnă, m-am așezat pe scaun, am stat cinci minute și aud zgomot deodată și copilul țipând, plângând. M-am ridicat după scaun și am plecat să văd ce are copilul. El a omorâse, i-a tăiat gâtul și luase și copilul să-l omoare”, a declarat bunica victimei.

Comportamentul soțului gelos a lăsat rudele fără cuvinte 

După oribila faptă, individul a așteptat autoritățile.

Rudele au chemat de urgență ambulanța și poliția, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra care avea doar 25 de ani. Soțul a ucis-o cu o singură lovitură.

„L-am auzit plângând prima dată și prima dată. Am crezut că a s-a dus la găini, la ceva și l-a ciupit și când ne-am dus, s-a dus soacra mea și a strigat la mine a omorât-o criminalul.

A trecut pe lângă noi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A ieșit la poartă, s-a dus pe o canapea, la două case mai spre șosea. Fiind un bărbat pe canapea, i-a spus că „Gata, am omorât-o!”. A plecat de acolo. Vizavi de casa lui este o frizerie care are trepte. S-a așezat pe trepte, și-a aprins o țigară și a așteptat poliția”, a declarat mătușa victimei.

Întreaga comunitate este în stare de șoc. Oamenii știau că individul este gelos, dar nu se așteptau că se va ajunge la moarte de om. Individul a fost reținut, iar marți, 23 iulie, a fost dus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Pentru fapta sa riscă o pedeapsă de 25 de ani sau chiar închisoare pe viață. Dacă sunteți victima violenței domestice, apelați linia Tel Verde 0800 500 333.