Le-a spus jurnaliștilor că ar fi acționat din gelozie, după ce și-a găsit iubita în pat cu alt bărbat. Individul a fost prins în Brașov de un echipaj de intervenție din care a făcut parte și Marian Godină.

„Și acum l-am prins tot în casă, îmi abuza femeia, și eu nu mai puteam să fac nimic”, așa sună mărturia suspectului de 32 de ani, supranumit Zoro.

Este acuzat că și-ar fi atacat victima cu un topor, apoi i-a ascuns trupul într-o valiză pe care a abandonat-o la marginea satului.

Criminalul cu valiză a recunoscut motivul pentru care a luat o viață

Se întâmplă deseori ca astfel de fapte și de crime spontane să fie făcute în urma unei furii foarte puternice. O furie care nu poate să fie de fapt controlată la acel moment de către o persoană care este provocată, consideră ea.

Vecinii principalului suspect spun că se tem de el. Bărbatul de 32 de ani și concubina acestuia, de 27, au fost prinși în Brașov.

Din echipajul care i-a încătușat face parte și polițistul Marian Godină. Acesta a comentat acțiunea pe pagina de Facebook a Poliției Române în stilul său. „ Să mai spună cineva că nu poți fi și tată în concediu de creștere a copilului și polițist la Forțele Speciale.

Am sprintat după ei că atunci când e pe foc laptele Măriucăi și dă în clocot.”

Citește și: VIDEO O tânără din Brașov a avut o datorie la IFN fără să ia credite. Nu a fost singura în această situație

Deși au fost reținuți amândoi, procurorii au decis să ceară arestarea doar pe numele bărbatului. Se pare că femeia ar fi fost martor și nu s-a implicat în atac.

„Dacă sunt multe alte contexte în care ți se permite să fii agresiv și n-ai învățat mecanisme de a-ți controla comportamentul, singurul mod în care îți poți descărcat tensiunea internă este să năpustești asupra celuilalt.” La ancheta din Vaslui au participat inclusiv criminaliști din București, de la Inspectoratul General al Poliției.