Doi indivizi din Sibiu au ajuns pe mâna Poliției, după ce au intervenit într-un scandal pentru custodia unui copil. Unul dintre ei este unchiul băiatului, iar împreună cu un amic a mers să-l răpească pe un nepot de la tatăl lui, numai că au greșit copilul. Reporterul Carmen Bădilă are mai multe detalii despre incidentul care pare desprins dintr-un film.

„Întreaga poveste s-a petrecut noaptea trecută în localitatea Cașolț din Sibiu. Unchiul băiatului, în vârstă de 31 de ani, și-a convins un amic să îl ajute să recupereze nepotul,

care a fost luat cu forța de tatăl său în urmă cu două zile. Cei doi au mers și au spart ușa unei case, unde bănuiau că ar fi copilul, însă în realitate au intrat la fratele tatălui. L-au bătut, apoi au dat buzna într-o cameră unde dormeau copiii victimei și au luat pe sus un băiat în vârstă de trei ani, pe care l-au confundat cu nepotul căutat. Abia când au ajuns înapoi acasă, unchiul a realizat greșeala, însă a fost prea târziu, pentru că polițiștii au descins și i-au reținut pe amândoi.
Oamenii legii i-au condus pe cei doi scandalagii la audieri și urmează să fie luate măsurile legale, iar copilul răpit din greșeală a ajuns înapoi la familia lui. Acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul.