Nu este o glumă, ci explicația medicilor care urmau să o ajute pe pacientă. Femeia originală din județul Sălaj a fost diagnosticată cu o cluzie intestinală, în urmă cu câțiva ani, însă în ultima vreme probleme de sănătate se agravau tot mai tare, iar durerile erau tot mai mari.

O femeie din Sălaj a scăpat ca prin minune de operație

Așa că femeia a decis că trebuie să se opereze și chiar s a programat la un spital din Zalău, însă în ultimul moment a vrut să ceară transferul la

o clinică privată din Brașov, așa că o ambulanță a efectuat acest transfer.

Citește și: VIDEO Incendiile uriașe de vegetație au ajuns să bage spaima în oameni. Localnicii din Reșița se roagă pentru o ploaie: „Erau flăcările mai mari decât mine”

Drumul, însă care a durat mai bine de cinci ore dintre Zalău și Brașov a fost unul de coșmar, povestește femeia pentru că șoseaua era plină de gropi și practic în ambulanță pe tot drumul femeia a fost zgâlțâită încontinuu.

Nu s-a gândit nicio clipă că aceste gropi o vor ajuta, însă când a ajuns la Brașov femeia și-a dat seama că se simte mult mai bine, practic problemele de sănătate au dispărut ca prin minune.