Vedeta și-a prezentat versiunea sa, acuzându-l pe Cătălin că nu i-a fost alături în momentele în care avea cea mai mare nevoie de sprijin. După aproape 12 ani împreună, Cătălin Bordea și Livia au decis să pună punct relației în mai anul trecut. În iunie, au divorțat de comun acord la notar.

Livia Eftimie a spus adevărul despre separarea de Cătălin Bordea

Au apărut numeroase speculații despre despărțirea lor, inclusiv zvonuri că Livia l-ar fi înșelat pe comediant cu cântărețul Spike, cu care are acum o relație.După o perioadă lungă de timp în care nu a vorbit despre acest subiect, Livia a făcut primele mărturisiri. Ea a spus partea ei de adevăr și a vorbit despre cum a fost căsnicia cu comediantul.

Citește și: Cătălin Bordea, despre problemele grave de sănătate cu care se lupta mama lui! Femeia s-a stins din viață la 55 de ani: „Încerc să mă țin conștient și lucid”

Livia Eftimie a povestit pe Instagram că, de când l-a cunoscut pe Cătălin în 2012, a fost nevoită să facă totul singură fără suportul lui. Ea a preluat responsabilitatea de a menține legăturile sociale, a organiza viața lor cotidiană și chiar de a renova apartamentul. În acest timp, și-a neglijat propria viață și sănătate, considerând că viața lui Cătălin este mai importantă. Începând cu 2020 sau 2021, problemele ei de sănătate au devenit grave, iar lipsa sprijinului emoțional din partea lui Cătălin a dus la deteriorarea relației lor.

Deși a cerut ajutorul în mod repetat, nu a primit susținerea necesară și a fost nevoită să se confrunte singură cu depresia și alte dificultăți.

„În 2012 l-am cunoscut pe Cătălin. De la început m-am învățat să fac totul singură pentru că nu aveam niciun fel de suport din partea lui. Am considerat că el trebuie să-și vadă de show-urile lui, iar eu să țin restul.

Să iau hotărâri, să țin legătura cu toată lumea, să încerc să-i țin prietenii aproape, să-i fac viața ușoară din toate punctele de vedere. Nu cred că a avut o grijă până în 2023. Motiv pentru care am lăsat viața mea și m-am ocupat de viața lui. De la ce vorbește, cum se îmbracă, ce postează pe Instagram, unde mergem în vacanță, am renovat singură apartamentul, am ținut efectiv două vieți, iar pe a mea am lăsat-o.
Consideram că mai importantă e viața lui, iar ce fac eu nu are importanță. Nu știu cum La un moment dat am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. Am avut un șoc care m-a transformat destul de tare și m-a îndepărtat destul de tare de el, atunci cred că a fost începutul sfârșitului – în 2020 sau 2021. Nici atunci nu am primit susținerea și suportul emoțional de care aveam nevoie.
Problemele lui erau mai importante decât ceea ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancere etc. Am tot tras semnale de alarmă că aș avea nevoie de un om pe care mă pot baza, că nu pot să le duc singură pe toate. Am mințit că le pot duce eu, am plâns de multe ori singură, atacuri de panică, depresie constantă, lucruri pe care le-am dus singură – în toți acești 11 ani. Am cerut ajutorul constant, poate nu în fiecare zi, dar l-am cerut, spunând că am nevoie de un om pe care mă pot baza”,
a spus Livia Eftimie pe Instagram.

Ce a mai spus Livia Bordea despre acest subiect?

În vara anului 2022, cei doi au avut prima discuție despre despărțire. În toamnă, ea a plecat de acasă pentru trei luni, timp în care el a început terapia, dar nu părea să înțeleagă prea multe din ce discutau. În timpul absenței, ea a avut un accident și a simțit o eliberare și o ușurare crezând că totul se va termina acolo. Însă, a supraviețuit și și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare.

Citește și: Cătălin Bordea, despre problemele grave de sănătate cu care se lupta mama lui! Femeia s-a stins din viață la 55 de ani: „Încerc să mă țin conștient și lucid”

„În vara anului 2022 a fost prima dată când am vorbit despre despărțire. În toamnă am plecat de acasă vreo 3 luni. El începuse terapia, dar din ce vorbeam părea că nu înțelege, Am stat plecată, timp în care am avut un accident de mașină – a intrat tramvaiul în mașina mea – moment în care am crezut că am murit în timp ce mă împingea tramvaiul pe șine. Atunci am simțit o eliberare și o ușurare că se termină tot, că e momentul și felul perfect în care se termină. Nu a fost atunci și tot atunci mi-am dat seama că trebuie să se schimbe ceva. Nu pot să continui așa. Cu toate astea, m-am întors acasă pentru o perioadă de 1-2 luni, perioadă în care am avut tot felul de discuții, discuții care s-au terminat în luna mai 2023 – cu faptul că ne despărțim. A doua zi după ce am decis să ne despărțim ne-am întâlnit la masă ca să stabilim ce facem, cum facem, moment în care am fost uimită să mi se spună că – după toți anii de muncă – să stau liniștită că o să-mi plătească el chiria pe un an și că o să rămân cu mașina, asta fiind cu tot ceea ce plecam eu după 11 ani de muncă. Nu este vorba despre partea financiară, a fost vorba despre faptul că am conștientizat că am fost acolo un stâlp atâta timp și cu atâta amar de efort. Am acceptat așa, mi-am strâns lucrurile repede, într-o săptămână eram deja mutată. Mi-a fost greu să mă despart de locul ăla, credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns, dar am făcut-o și pe asta”, a continuat ea, pe pagina sa de Instagram.