Cu aproximativ un an în urmă, showbiz-ul românesc a luat foc după ce s-a aflat că Livia, cea care la acea vreme era încă soția lui Cătălin Bordea, a călcat strâmb. Scandalul a luat amploare pentru că cel în brațele căruia și-a găsit aceasta liniștea era chiar Spike, prieten foarte bun cu soțul ei.

Ulterior, Livia a decis să ia o pauză de la mediul online, așa că și-a și închis contul de Instagram.

Tânăra a revenit însă pe rețelele sociale și la scurt timp a postat un mesaj la care puțină lume s-ar fi așteptat. Textul pe care l-a distribuit este inedit.

„Plătim pentru orice. Că ne-am născut și am trăit. Că am ratat sau reușit. Că am câștigat sau am pierdut. Că am fost loiali sau am trădat. Că am fost buni, ori răi. Că am visat sau nu.

Că am fost inteligenți sau nu. Că am glumit, că am fost serioși, că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit. Că am acționat sau nu. Că am fost reali, sinceri sau că nu am fost nimic… Tot ce contează e dacă merită sau nu”, a fost mesajul postat de fosta soție a lui Cătălin Bordea în mediul online.

Citește și: Prin ce au trecut Emily Burghelea și soțul ei, în timp ce dormeau la cort cu copiii! Au vrut să strângă tot și să plece: „Am crezut că ne atacă șacalii”

În prezent, Cătălin Bordea pare că a depășit perioada extrem de dificilă de anul trecut și divorțul de cea pe care a crezut-o sufletul său pereche. Pe parcursul lunilor care au urmat după ce a fost părăsit de Livia, Cătălin Bordea a vorbit de mai multe ori despre clipele dificile prin care a trecut. Iată însă că s-a săturat de subiect și nu mai vrea să audă despre fosta sa parteneră.

Prin urmare, cu câteva zile în urmă acesta și-a avertizat prietenii că nu va mai accepta să audă nici măcar o remarcă legată de Livia sau de relația ei cu Spike.

„Am interzis orice remarcă despre ei când sunt și eu de față. De ei, de Dragnea și despre diete nu mai vreau să aud ceva. Pentru că sunt cam același lucru”, a declarat Cătălin Bordea, notează Cancan.ro.