Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt foarte apropiați, fiind aproape ca frații. Nelu Cortea i-a fost aproape lui Bordea în cele mai dificile clipe prin care a trecut actorul, care par să nu se mai termine pentru îndrăgitul artist.

La câteva luni după ce mariajul său s-a dus pe apa sâmbetei, cu câteva zile în urmă, mama lui s-a stins din viață. Aceasta se confrunta de ceva timp cu probleme de sănătate, fapt ce l-a întristat pe Cătălin Bordea de-a lungul timpului.

Chiar dacă ultimul an din viața actorului a fost unul plin de încercări, care mai de care mai dificile și mai dureroase, Nelu Cortea este convins că „fratele său”, așa cum îl consideră pe Cătălin Bordea, va avea puterea să depășească toate aceste clipe grele.

„Noi oricum ne știam de vreo șapte ani.(...) Suntem ca frații acuma, sincer… Din păcate, n-au fost cele mai bune luni pentru el.

Asta e viața. Mergem mai departe. El e un luptător. Întotdeauna a fost un luptător. O să treacă și peste asta. Nu poate să îi arunce viața ce nu poate Cătălin să ducă. Suntem frați. O să mergem în continuare în turnee împreună. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”
, a declarat Nelu Cortea, pentru FANATIK.

Mama lui Cătălin Bordea a murit la vârsta de doar 55 de ani

Femeia care i-a dat viață îndrăgitului comediant din țara noastră a decedat cu câteva zile în urmă. Aceasta se lupta din nou cu cancerul, o boală nemiloasă care a recidivat și cu care s-a confruntat și în trecut.

Cu un an în urmă, atunci când mama lui Cătălin Bordea încă se lupta cu boala necruțătoare, acesta spunea că trebuie să rămână puternic orice s-ar întâmpla în viața lui.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat! Cine nu s-a bucurat de această veste: „Nu există o a doua șansă”

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități.

Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață.

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă ca am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea pentru Cancan.ro.