Oana Zăvoranu este din nou o femeie singură, după divorțul de Alex Ashraf, bărbatul cu care a fost mai bine de 7 ani de zile. Cătălin Botezatu a vorbit recent despre această separare în cadrul unei emisiuni televizate. Celebrul designer român a fost uimit de această veste, însă speră că este cea mai bună soluție pentru amândoi.

Citește și: Cum arată femeia perfectă pentru Cătălin Botezatu? Designerul a recunoscut: „Sunt îndrăgostit”

El a mărturisit că dacă brunetei îi este bine în acest moment, atunci el se bucură pentru ea și noul capitol din viața ei. Mai mult decât atât, el a adăugat că o iubește pe Oana Zăvoranu și că este o femeie minunată. În schimb, despre Alex Ashraf nu a vrut să vorbească prea mult, deoarece nu a avut ocazia până acum să îl cunoască. 

„Au divorțat? Dacă ea a hotărât să facă asta înseamnă că e mai bine pentru amândoi.

Dacă ei îi e bine… eu mă bucur pentru ea, că eu o iubesc pe Oana. Nici nu știu ce s-a întâmplat, ce au făcut cât au fost căsătoriți.

Nu mă bag, dar le respect decizia, pentru că sunt sigur că e mai bine. Dacă pentru ea e bine, atunci e ok, dar ea e puternică. Nu știu, Oana e o fată minunată… pe băiatul ăsta nu îl cunosc.

Oana e o fată liberă și rebelă. Pe băiat chiar nu îl cunosc”, a declarat Cătălin Botezatu. 

Decizia luată de Oana Zăvoranu după divorțul de Alex Ashraf: „M-am sucit!”

Oana Zăvoranu a ales să facă o schimbare majoră în viața ei după divorț. Despărțirea de Alex Ashraf a făcut-o pe vedetă să sufere enorm, iar în ultima perioadă a ales să se refugieze în credință.

O altă schimbare majoră pe care bruneta vrea să o facă în viața ei este să își șteargă toate tatuajele, după ce inițial a spus că vrea să acopere doar tatuajul cu numele fostului soț. 

„M-am sucit! Vreau să îmi șterg toate tatuajele. Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram.

Înainte de această declarație, Oana Zăvoranu spunea că vrea să își tatueze pasărea Phoenix peste tatuajul cu numele lui Alex Ashraf. Mesajul pe care tatuajul îl transmite este că vedeta simte că a renăscut după divorț.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă, care are de unde alege. Te iubesc, viață! Până când așa? Să știți că am reînviat și o să mă iubiți mult mai mult.

Am reînviat cu această ocazie ca o pasăre Phoenix, pe care o voi tatua peste tatuajul cu numele lui... pentru că am renăscut”, a spus bruneta, pentru Antena Stars.