Divorțul momentului în showbiz-ul românesc îi are în centru pe Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. După 7 ani de când au spus marele DA, cei doi parteneri de viață au decis să o ia pe drumuri separate. Despărțirea a fost confirmată chiar de către brunetă, care a vorbit public despre motivele care au dus la sfârșitul relației.

Cu doar o zi în urmă, Oana Zăvoranu părea că a revenit la sentimente mai bune, după ce i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf.

Așa cum era de așteptat, fanii brunetei au intrat la bănuieli și au crezut că cei doi s-au împăcat.

Oana Zăvoranu dă cărțile pe față cu privire la posibila împăcare cu Alex Ashraf: „Am răbufnit”

Recent, Oana Zăvoranu a decis să facă lumină în situația amoroasă prin care trece în acest moment. Chiar dacă i-a transmis cuvinte dulci, vedeta spune că nu s-a împăcat cu Alex Ashraf, însă a lăsat să se înțeleagă că îi este dor de el uneori.

Oana Zăvoranu spune că, chiar dacă l-a acuzat pe cel care îi este încă soț că a călcat strâmb, nu îl urăște pe cel care îi este partener de viață. Mai mult decât atât, bruneta a punctat faptul că aproape un deceniu de relație nu poate să fie șters ușor cu buretele.

„Nu ne-am împăcat, dar asta nu înseamnă că îl urăsc. 10 ani aproape de relație pasională nu ți-i ia nimeni.

Când simt că mi-e puțin doar fac asta. Este încă soțul meu.

Am zis că nu scandal… niciodată cu el. Am răbufnit pentru că am strâns prea multe, l-am ciufulit cu o mână că m-a rănit cumplit, iar cu cealaltă l-am luat în brațe”, a spus vedeta, la un post de televiziune.

Oana Zăvoranu și-a uimit urmăritorii cu declarația de dragoste pentru Alex Ashraf: „Te iubesc nepământesc de mult”

Declarația de dragoste care a aruncat în aer showbiz-ul românesc a apărut pe contul de Instagram al Oanei Zăvoranu, în dreptul unei fotografii cu bruneta și soțul ei. Astfel, foarte multă lume a crezut că Oana Zăvoranu a trecut peste infidelitatea partenerului său de viață.

„Te iubesc nepământesc de mult, ieri, azi, mâine… toată viața până la ultima suflare pe acest Pământ! Așa simt și nu îl pot minți pe Dumnezeu că simt altfel.

Nu știu dacă știi, dar ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin”, a scris actrița, pe rețeaua de socializare.