Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au pus punct căsniciei după mai bine de 7 ani. În ultimele luni au existat mai multe zvonuri cu privire la faptul că cei doi s-au despărțit, în contextul în care soțul vedetei ar avea o iubită cu care locuiește deja. După o perioadă în care au negat aceste zvonuri, „Querida” a recunoscut public că relația lor s-a încheiat, iar divorțul este iminent. Bruneta a confirmat și faptul că soțul ei are o nouă iubită, însă cel mai doare o doare faptul că a fost trădată.

Ea a mărturisit că soțul ei i-a furat bani din casă, însă nu ar fi observat acest lucru din timp deoarece fura sume mici, dar care în timp s-au strâns. 

Citește și: Oana Zăvoranu, primele declarații despre noua iubită a lui Alex Ashraf! Nu se aștepta la o asemenea trădare: „El o așteaptă cumințel în casa făcută pe banii mei”

Carmen Harra a făcut niște declarații uluitoare despre divorțul momentului.

Celebra clarvăzătoare a dezvăluit că în urmă cu mai bine de 7 ani, când vedeta a intrat într-o relație cu Alex Ashraf, ar fi avertizat-o că va fi trădată și că va pierde o sumă importantă de bani. 

„Acum 7 ani, i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei.

Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare. Apare fenomenul trădării. Important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare”, a dezvăluit Carmen Harra, în emisiunea Exclusiv VIP.

Carmen Harra, despre divorțul Oanei Zăvoranu: „Trece printr-o perioadă extrem de dură” 

Celebra clarvăzătoare a mai dezvăluit că Oana Zăvoranu trece în aceste momente printr-o perioadă dificilă, iar problema cea mai mare este pierderea banilor de la mama ei. Ea speră că vedeta nu se va supăra atunci când va afla de aceste declarații, însă situația ei actuală este foarte sensibilă. 

„Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți – sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a mai spus Carmen Harra pentru aceeași emisiune.

Oana Zăvoranu nu se aștepta la o asemenea trădare: „I-a făcut casă, i-a luat mașină, i-a plătit operațiile estetice” 

Cu inima grea, Oana Zăvoranu a dezvăluit ce a făcut soțul ei cu banii pe care i-ar fi furat. Se pare că Alex Ashraf fura bani din casa soției sale, pe acre ulterior îi cheltuia cu noua lui iubită. „Querida” nu se aștepta la o asemenea trădare de la bărbatul cu care s-a iubit 7 ani de zile. 

„Nu mi-am dat seama ce făcea cu banii, el lua așa câte puțin, câte puțin, fără să-mi dau seama. Cu cine a ajuns Alex să umble…Tot timpul îl stresa că vrea să fie vedetă.

El e ca într-o pușcărie acolo, trebuie să-i spună tot ce face(...) I-a făcut casă, i-a luat mașină, i-a plătit operațiile estetice. Ea nu avea nimic, nici măcar un dulap. Am aflat asta abia prin iulie.

Alex a cunoscut-o pe TikTok. Ea acum este plecată acolo. El o așteaptă cumințel în casa făcută pe banii mei, unde are puse camere video-audio ca la pușcărie”,  a spus bruneta, pentru CANCAN.RO.