Cum arată femeia perfectă pentru Cătălin Botezatu? Creatorul de modă a fost pentru mult timp unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara noastră. Iată însă că, acum, acesta pare că și-a deschis din nou inima.

Designerul vestimentar a recunoscut că iubește din nou, însă timpul nu prea îi permite să se implice într-o nouă idilă, așa cum a mărturisit chiar el. Chiar și așa, Cătălin Botezatu crede în continuare în iubire.

Cum arată femeia perfectă pentru Cătălin Botezatu? Pentru designer, aspectul fizic nu este deloc pe primul loc: „La o femeie nu contează foarte mult ambalajul”

Atrăgător și celebru, Cătălin Botezatu a fost curtat pe parcursul timpului de foarte multe ori. Recent, inima creatorului de modă a fost cucerită de o femeie care și-a făcut apariția în viața designerului vestimentar.

Vedeta nu s-a sfiit să dea detalii despre viața sa amoroasă, și a dezvăluit că lipsa timpului este elementul care îi cam pune bețe în roate la acest capitol. Totuși, fanele designerului vor fi dezamăgite să afle că inima creatorului de modă este ocupată.

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție acidă față de tinerii care vor să devină designeri. Celebrul creator de modă le-a transmis un mesaj dur: „Nu vor să învețe, nu vor să facă nimic”

Totuși, chiar dacă a mărturisit că nu are timp pentru o relație, Cătălin Botezatu a dezvăluit cum arată femeia perfectă pentru el. Creatorul de modă spune că nu fizicul este cel mai important aspect la o posibilă parteneră, ci simțul umorului și pasiunile comune, dintre care se pare că cea mai importantă este dorința de a vizita locuri noi.

„Da, sunt îndrăgostit, dar nu am timp! La o femeie nu contează foarte mult ambalajul, pentru că e perisabil, dar să îi placă să călătorească și să aibă simțul umorului,

așa o văd pe femeia de lângă mine!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru ciao.ro.