Cătălin Botezatu, reacție acidă față de tinerii care vor să devină designeri. Cătălin Botezatu este de departe unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din țara noastră.

Pe parcursul timpului, acesta și-a construit o carieră de succes, recunoscută la nivel internațional. Prin urmare, acesta a decis să ajute noua generație de designeri să se pună pe picioare în lumea modei. Iată însă că rezultatul nu a fost însă nici pe departe cel la care spera designerul.

Cătălin Botezatu, reacție acidă față de tinerii care vor să devină designeri. Ce le-a transmis creatorul de modă?

Cătălin Botezatu a intrat încă de tânăr în lumea fascinantă a modei, iar de atunci a devenit un exemplu pentru viitoarele generații. Totuși, cariera de succes pe care o are în acest moment creatorul de modă nu a venit ușor, ci a cerut sacrificii din partea lui Cătălin Botezatu, sacrificii care la un punct au avut impact negativ și asupra sănătății acestuia.

Pentru că munca a fost un element important în reușitele sale în domeniul vestimentar, designerul se aștepta ca tinerii pe care i-a luat sub aripa sa să fie la fel de dedicați și determinați pentru a reușii în lumea modei. Iată însă că, din spusele sale, nu a fost deloc așa.

Citește și: Cătălin Botezatu, sătul de fanele insistente. Designerul a recurs la măsuri disperate: „Le-am dat afară cu poliția”

Creatorul de modă spune că noua generație de viitori designeri nu este dispusă să depună efort și, chiar și atunci când li se pun la dispoziție resurse importante, aceștia nu aleg să profite în mod constructiv de ele. În acest context, Cătălin Botezatu le-a recomandat tinerilor să pună mai mult mâna pe carte și să se documenteze mult mai temeinic.

„Cei din generația de azi vin în atelier să încurce pe acolo și apoi să le dai o semnătură că au făcut practică.

Nu vor să învețe, nu vor să facă nimic. Eu le ofer la fabricile pe care le am șansa să facă ceva. Le-am dat materiale.

Le-am oferit anumite linii pe care se poate lucra să-și facă colecții, dar nu vor. Au fost câțiva, dar apoi li s-a urcat la cap. Bineînțeles cum li s-a urcat, așa le-a și căzut și asta e. Lăsați Tik Tok-ul și puneți mai mult mâna pe carte, puneți mai mult mâna pe niște cărți de artă, de cultură, vizitați”,

a declarat Cătălin Botezatu, pentru ego.ro.